28 September 2020
Μουσική , Συναυλίες & Events

Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

ΗΕλευθερίαΑρβανιτάκη έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο Σκαλί Αγλαντζιάς τον Σεπτέμβριο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο μια παράσταση συνοδευόμενη από ένα τρίο εξαιρετικών μουσικών.

Η είδηση της μη πραγματοποίησης των συναυλιών της αγαπημένης μας Ελευθερίας Αρβανιτάκη λόγω τραυματισμού της στα τέλη του Αυγούστου άφησε τους φίλους της στην Κύπρο με την σκέψη ότι “καλοκαίρι χωρίς Ελευθερία δε γίνεται”. Παρ' όλη τη δυσκολία στον επαναπρογραμματισμό και με τους λίγους σε λειτουργία συναυλιακούς χώρους είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μία συναυλία της αγαπημένης μας φωνής που εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει, μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί.
Σε αυτή την παράσταση η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια συναντιέται μουσικά με τρεις κορυφαίους σολίστες επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου της, διασκευασμένου ειδικά για ένα αφηλεκτρισμένο, αλλά γεμάτο ενέργεια και μουσικότητα αποτέλεσμα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ταξιδέψει στις αρχές της καριέρας της θυμίζοντάς μας ρεμπέτικα αλλά ακόμα και ελαφρά τραγούδια που αγαπάει, θα περάσει στις έθνικ επιτυχίες που την καθιέρωσαν, θα παντρέψει μοναδικά την ανατολή με την δύση, αλλά και την παράδοση που τόσο αγαπά και επιλέγει να ερμηνεύει τόσα χρόνια. Συνομιλητές της επί σκηνής οι Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, μαντολίνο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο).

>> Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.

Η παράσταση θα έχει διάρκεια 110 λεπτά και δεν έχει διάλειμμα.

Επιμέλεια προγράμματος, επιμέλια παραγωγής: Λήδα Ρουμάνη

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας

Φωτισμοί: Μελίνα Ζερβάκη

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close