Shopping , News

Η νέα συλλογή ρούχων της H&M, είναι εμπνευσμένη από τα δαντελωτά φορέματα της δεκαετίας του '30

Η Φθινοπωρινή Συλλογή της HM για το 2020 αναδεικνύει την ομορφιά των ανακυκλωμένων υλικών

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2020

Εμπνευσμένη από τα δαντελωτά φορέματα της δεκαετίας του 1930, η συλλογή αποτελείται από κομμάτια με vintage λεπτομέρειες, όπως τα φαρδιά μανίκια που στενεύουν στους καρπούς, τα βολάν και τα μοντέρνα, ογκώδη κοψίματα.

H χρωματική παλέτα από ιβουάρ δημιουργεί αντιθέσεις με το έντονο μαύρο και η δαντέλα, το ζακάρ και το μαλλί είναι φτιαγμένα από υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές, αντικατοπτρίζοντας τη συνεχή δέσμευση της H&M για ένα πιο αειφόρο μέλλον στη μόδα. Η φθινοπωρινή συλλογή για το 2020 αποτυπώνει την ομορφιά και την καινοτομία που υπάρχουν στα ανακυκλωμένα υφάσματα και φέρνει την H&M ακόμη πιο κοντά στο στόχο της να χρησιμοποιεί αποκλειστικά ανακυκλωμένα και αειφόρα υλικά μέχρι το 2030.

H συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως και στο hm.com από τις 10 Σεπτεμβρίου.

Με συνδυασμούς που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας - το υπερμέγεθες tailored παλτό πάνω από ένα δαντελωτό φόρεμα μαζί με τις chynky μπότες είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου – η νέα σεζόν δίνει έμφαση σε σχέδια που αντέχουν στο χρόνο. Η φθινοπωρινή συλλογή της H&M για το 2020 τονίζει τη διαχρονικότητα αναμειγνύοντας τις vintage σιλουέτες των φορεμάτων με πιο μοντέρνα μήκη, από μίνι μέχρι μάξι. Τα ζιβάγκο, η δαντέλα και τα φαρδιά μανίκια που στενεύουν στους καρπούς έχουν επανερμηνευθεί για τη γυναίκα της σύγχρονης εποχής, ενώ η δαντέλα, το ζακάρ και το μαλλί δημιουργήθηκαν από καινοτόμα, ανακυκλωμένα υφάσματα. Όλη η συλλογή έχει παραχθεί από υλικά που προέρχονται από πιο αειφόρες πηγές – ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας, το ανακυκλωμένο νάιλον και το ανακυκλωμένο μαλλί παράχθηκαν από πλαστικά απόβλητα και παλιά υφάσματα – δίνοντας νέα ζωή στα χρησιμοποιημένα μπουκάλια PET και στα παλιά ρούχα και υφάσματα.

57% των υλικών που χρησιμοποιεί ο όμιλος H&M για την παραγωγή των ρούχων του σήμερα, είναι από οργανικά και ανακυκλωμένα υλικά ή από άλλα υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές. Το 2019, χρησιμοποίησε ανακυκλωμένο πολυεστέρα που αντιστοιχεί σε σχεδόν 537 εκατομμύρια μπουκάλια PET. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close