Eating News , Εστιατόρια

Business Lunch στο εστιατόριο Fontana

Mε ένα μενού φτιαγμένο για να ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό ουρανίσκο!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2020

Το αγαπημένο εστιατόριο της Λευκωσίας Fontana, του 5* ξενοδοχείου The Landmark Nicosia, ανοικτό καθημερινά τα μεσημέρια και έχοντας εμπλουτίσει το μενού με απολαυστικά πιάτα που αρμόζουν για μεσημεριανές συναντήσεις, δίνει έμφαση στην αναβάθμιση των business lunch breaks. 

Το μενού, με προσοχή στην άριστη τεχνική και στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, δημιουργεί πιάτα με εντυπωσιακή εμφάνιση, πλούσια αρώματα και πρωτότυπους συνδυασμούς γαστρονομικών γεύσεων. Αποτελεί σίγουρα, την ιδανική επιλογή για τις εταιρικές σας συναντήσεις και όχι μόνο, προσφέροντας συνδυασμούς γεύσεων που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς  πελάτες. Επιλέξετε, μεταξύ άλλων, δροσερές σαλάτες, επιλεγμένα κυρίως πιάτα και λαχταριστά επιδόρπια. 

 
Ο Σεφ του ξενοδοχείου, Στέλιος Στυλιανού μας προτείνει σαλάτα με Ψητό Κατσικίσιο Τυρί, γευστικό Ψητό Φιλέτο Λαβράκι, τρυφερά Αρνίσια Παϊδάκια Σχάρας με φρέσκα αρωματικά και λαχανικά ατμού ή το ζουμερό Βοδινό Φιλέτο Steak. Από γλυκά, και για όσους έχουν αδυναμία στη σοκολάτα, δοκιμάστε το Lava Κέικ με ζεστή σάλτα σοκολάτας και παγωτό βανίλιας. 

Κάντε τώρα και εσείς  την κράτηση σας στο εστιατόριο Fontana για ένα business lunch που θα καταπλήξει εσάς και τους συνεργάτες σας. 

Το εστιατόριο Fontana του 5* ξενοδοχείου The Landmark Nicosia λειτουργεί με όλες τις προδιαγραφές που προτρέπουν τα μέτρα προφύλαξης έναντι της πανδημίας COVID-19. 

The Landmark Nicosia 
Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 1077, Λευκωσία 
Τηλέφωνο: 22377777

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close