Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εστιατόριο αφοσιωμένο στα εκλεπτυσµένα κρεατικά

Ένας elegant χώρος, με σύγχρονη γευστική αισθητική

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2020

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, δεν αποτελεί μόνον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν χαλάρωση και ξεκούραση, αλλά και έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό που παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα από διαφορετικές κουζίνες, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ανάμεσά τους και το εστιατόριο The Grill, το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια.

Ασυνήθιστο στο σχεδιασμό και μοναδικό στην ατμόσφαιρα, το THE GRILL εντός του εντυπωσιακού Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στους εξωτερικούς χώρους του Islands, αποτελώντας έναν εκλεπτυσμένο χώρο με μικρά νησάκια που προσφέρουν ιδιωτικές στιγμές στους επισκέπτες.

Βρίσκεται σε μια καθηλωτική τοποθεσία όπου προσφέρει εξαιρετικές κοπές κρέατος και πιάτα ψαρικών και θαλασσινών με ευρωπαϊκή πινελιά.

Οι έξυπνοι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με δερμάτινους καναπέδες, τοίχους με σκούρο ξύλο και μπαρ, δημιουργώντας έτσι μια ατμόσφαιρα σε στιλ μπιστρό. 

Το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεση των πελατών για να προτείνει επιλεγμένες σοδειές κρασιού από τη μεγάλη γκάμα μας πέραν των 1000 ετικετών.

To εστιατόριο είναι υποψήφιο στα Eating Awards 2020, στην κατηγορία Εστιατόριο Ξενοδοχείου – Διεθνής Κουζίνα. 

Αυτή την περίοδο το εστιατόριο λειτουργεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 19.00 έως και τις 23.00. Για κρατήσεις, στο 25862000 & πληροφορίες στο https://www.marriott.com/hotels/hotel-information/restaurant/details/pfomd-parklane-a-luxury-collection-resort-and-spa-limassol/6400487/ 


Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με μια γραφική λωρίδα που ελίσσεται ανάμεσα  σε ένα καταπράσινο τοπίο από αειθαλή ελιές, εσπεριδοειδή και φοίνικες και τους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης προετοιμάζοντάς τους για την εμπειρία που τους περιμένει. 

Το πολυτελές θέρετρο είναι οικοδομημένο στην παραθαλάσσια έκταση των 85.000m2 και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Villas που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες  είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.  Στους χώρους του λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα.  

Διαθέτει πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων αλλά και το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Parklane και  περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, 3 σουίτες θεραπείας και 5 πισίνες θαλασσοθεραπείας.  Το ξενοδοχείο επίσης έχει ένα υπέροχο, σύγχρονο χώρο για τα παιδιά, το Park Kidz για απεριόριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. 

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534 Λεμεσός.
Πληροφορίες: 25862000
e-mail: info@parklanecyprus.com
Website: www.parklanecyprus.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close