Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι top συναυλίες που θα γίνουν στην Κύπρο τον Οκτώβριο 

Οι πιο must συναυλιακές αφίξεις

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Το Check in Cyprus συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις 9 πιο «σημαντικές» μουσικές συναυλίες που θα γίνουν στην Kύπρο τον Οκτώβριο και για τις οποίες ανυπομονούμε ιδιαίτερα...

Αυτόν τον Οκτώβριο, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μερικούς καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει με τη μουσική τους ολόκληρες γενιές, αλλά και νεότερους που έρχονται για να ξεσηκώσουν και να μας διασκεδάσουν και να μας ταξιδέψουν. Γιατί η μουσική, είναι ένας μοναδικός τρόπος να ζεις και να εκφράζεσαι.  

Ό,τι είδος μουσικής και αν ακούς, λοιπόν, αυτόν τον μήνα του φθινοπώρου θα την ακούσεις στην Κύπρο.

Ελένη Τσαλιγοπούλου
Μια δροσερή συναυλία γεμάτη πασίγνωστα, αγαπημένα τραγούδια, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Τραγούδια πολύτιμα που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία, τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά αλλά και θαλασσινά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασσικά και νεότερα αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες της Ελένης, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική παράσταση που θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει, σε πείσμα των καιρών!
>> Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στη Λεμεσό. Περισσότερα σύντομα.

Πάολα
H μοναδική Πάολα, η κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της Ελλάδας έρχεται για δύο ξεχωριστές συναυλίες στην Κύπρο τον Οκτώβριο. Η τραγουδίστρια-φαινόμενο  με την απίστευτη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, η τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει την αθηναϊκή νύχτα την τελευταία 10ετία, έρχεται για να εντυπωσιάσει, όπως κάνει πάντοτε, τους χιλιάδες θαυμαστές της σε δυο βραδιές. Σε ένα μουσικό ταξίδι, ανεβαστικό, με τις πολύ μεγάλες της επιτυχίες αλλά και με τις απίστευτες ερμηνείες της σε πολύ μεγάλα τραγούδια. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας και την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο Ληποθέατρο Λεμεσού. Η Πάολα θα μας πει με αυτό τον μεγάλο θυμό ό τι δεν φοβάται τον Ουρανό όσο ψηλά και αν είναι. Επειδή έχει μια ζωή, δεν χωράνε τελειωμένες καταστάσεις για αυτό να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω, θα ρωτήσει πόσες φορές αυτή η κρύα  αγκαλιά. Από την άλλη όμως θα μας πει κράτα με λίγο ακόμα και γίνε μαζί μου ένα και επειδή αυτά της είπε ο θεός θα ρωτήσει τι σε πιάνει και τρελαίνεσαι.
>> Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.
>> Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Ώρα έναρξης: 20.30.  Για πληροφορίες στο 7000 0087. 

Γιώργος Σαμπάνης
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, τα τραγούδια του οποίου μας κράτησαν συντροφιά όλο το καλοκαίρι, έρχεται στην Κύπρο, ανανεωμένος και πανέτοιμος για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες σε ένα πρόγραμμα άκρως ανεβαστικό, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια! Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα χρόνο τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Παράξενα δεμένοι» και ήδη πολλά από τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί από το κοινό του, που πλέον έχει γίνει φανατικό και τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα, σε κάθε του εμφάνιση και σε κάθε μουσική του επιλογή. Από τον τελευταίο δίσκο το τραγούδι με τίτλο «Άλλαξε τα όλα» έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία και ίσως ήταν προφητικό για την πορεία του κορυφαίου τραγουδιστή της εποχής μας. Ωστόσο, η καλοκαιρινή του επιτυχία με τίτλο «Άγρια θάλασσα», τον ανέβασε στην κορυφή! 
>> Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία.
>> Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.
>> Σάββατο 3 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.
Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/

Μαρίζα Ρίζου
Η πρώτη καλοκαιρινή "αλλιώτικη" συναυλία του φετινού δύσκολου καλοκαιριού, έγινε στις 22 Ιουλίου με την αγαπημένη, μοναδική Μαρίζα Ρίζου. Mια υπέροχη sold out βραδιά στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Την οποία ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε ξανά, μιας και η αγαπημένη καλλιτένχνις επιστρέφει στο νησί μας για να δώσει χρώμα και ρυθμό (και) στο φθινόπωρο μας, με δύο ακόμη συναυλίες! Ταξιδεύει, όπως πάντα, παρέα με το μεράκι και τη ζωντάνια που τη χαρακτηρίζουν, και έρχεται να μας ξεσηκώσει με το κεφάτο καλοκαιρινό της πρόγραμμα! Θα απολαύσουμε μαζί της τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα και ολοκαίνουρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση! Ανυπομονεί να επιστρέψει μαζί με τους αγαπημένους της μουσικούς κι εμείς ανυπομονούμε να κεφάρουμε με τη μοναδική συντροφιά τους! Άγγελος Αϊβάζης: κιθάρες/τζουράς/φωνή, Παναγιώτης Κωστόπουλος: Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης: κοντραμπάσο/Synth Bass/Μελόντικα/Ρεκ, Μάρκος Χαϊδεμένος: πιάνο/ Hammond / Roads /επιμέλεια ενορχηστρώσεων Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου: επιμέλεια φωτισμών Αγαπητός Καταξάκης - Ηλίας Καρούμπαλης: επιμέλεια ήχου.
>> Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς
>> Σάββατο 17 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο.

Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της,παρουσιάζει μία ειδικά σχεδιασμένη για την Κύπρο παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Σε ένα κοσμοπολίτικο συναυλιακό πρόγραμμα που  περιλαμβάνει τις μεγάλες τους επιτυχίες, πρωτότυπες διασκευές γνωστών τραγουδιών της διεθνούς σκηνής, αλλά και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους που μόλις κυκλοφόρησαν, η εσωτερικότητα της Δύσης θα συναντήσει την εξωστρέφεια της Μεσογείου, με το πάθος και τη συγκίνηση της ερμηνείας της Νατάσσας Μποφίλιου.
Συντελεστές: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης: ενορχηστρώσεις, Γεράσιμος Ευαγγελάτος: επιμέλεια προγράμματος.
Μουσικοί: Θεμης Καραμουρατίδης – πιάνο, Άρης Ζέρβας - τσέλο, Γιώργος Μπουλντής - κοντραμπάσο, Λάμπης Κουντουρογιάννης - κιθάρες, Στέφανος Σακελλαρίου – τύμπανα.
>> Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: €30 /25. Πληρ. 77777745.

Πυξ Λαξ
Η 30χρονη πορεία των ΠΥΞ ΛΑΞ μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα, στην γλυκόπικρη νοσταλγία και στην ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος. Παρέα με μελωδίες και στίχους που εκφράζουν γενιές, παρέες, αγάπες, σε 2 συναυλίες στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 21:00. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στην δημόσια υγεία και με όλα τα απαραίτητα μέτρα θα διεξαχθούν οι συναυλίες των Πυξ Λαξ στην Λευκωσία. Παρέα νοσταλγούμε. Με πρόσωπα γνωστά σε οικεία μουσικά μονοπάτια. Όπως τα θυμόμαστε και όπως τα αγαπήσαμε. Η τριαντάχρονη πορεία των ΠΥΞ ΛΑΞ μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα, στην γλυκόπικρη νοσταλγία και στην ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος. Παρέα με μελωδίες και στίχους που εκφράζουν γενιές, παρέες, αγάπες. Γιατί το συναίσθημα δεν χρειάζεται πολλές λέξεις, παρά μόνο γνώριμες μελωδίες και ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Μαζί με τη λαχτάρα να βρεθούμε ξανά μαζί, παρέα με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν.
>> Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Οκτωβρίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: www.tickethour.com.cy & acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040). Πληροφορίες:99059257 & 99890749. 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο αιώνιος έφηβος επιστρέφει στην Κύπρο για πέντε συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, που μέσα στις συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και αναλογιζόμενοι την αυξημένη ανάγκη για πολιτιστική ανάταση και ποιοτική ψυχαγωγία, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ αποφάσισε όπως δεν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.
>> Τρ 6 & Τετ 7 Οκτωβρίου, αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.  
>> Πεμ 8 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. 
>> Παρ 9 Οκτωβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας. 
>> Κ 11 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.  
Τα εισιτήρια διατίθενται στην ιστοσελίδα shop.tickethour.com. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού στη βάση των σχετικών πρωτοκόλλων και διαταγμάτων.  

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Εξάλλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!
>> Πεμ 1 Οκτωβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
>> Παρ 2 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 
Ώρα έναρξης: 21.00. Πληρ. 99238337 & 7777 7040. Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/. 

N’ Αγαπάς
Ο Παντελής Θαλασσινός, κανταδόρος διαχρονικής στόφας, με φωνή μελωδική και τρυφερή που σμίγει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το παραδοσιακό με το νησιώτικο τραγούδι, φέρνει μαζί με τα Σμυρνέικα Τραγούδια του και το Καλαντάρι του  για να τραγουδήσουμε και να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το φθινόπωρο. Μαζί του θα είναι η Μαρία Θεοδότου, ο Δημήτρης Μεσημέρης. Μαέστρος Αχιλλέας Τσαγγαρίδης. Συμμετέχει η χορωδία Ανατολή της Ιεράς Μητροπόλεως Λεεμσού.
>> Κυριακή 18 Οκτωβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 19.30. Εισιτήρια: €20 & €15.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close