Eating News , Εστιατόρια

Φάγαμε (πολύ) νόστιμο ασιατικό σε μία καντίνα στο δρόμο!

Kατεβήκαμε στη Λεμεσό και φάγαμε noodles, bao buns, spring rolls και sushi στο δρόμο

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Το Ἕν Asian είναι σταθμευμένο στον κεντρικό δρόμο του Ύψωνα στη Λεμεσό, ακριβώς έξω από την Τράπεζα Κύπρου, και το παρατηρείς πρώτα πρώτα λόγω της κατασκευής του. Ένα αρκετά μικρό μαγαζάκι σε τροχούς, στολισμένο με φωτεινά λαμπάκια. 

Τα παιδιά, τα οποία βρήκαμε πίσω από την μπάρα της προσεγμένης αυτής καντίνας, άνοιξαν μόλις τον περασμένο Ιούλιο... για έναν πολύ απλό λόγο: για να μοιρατσούν με όλους εμάς το ταλέντο και την αγάοη τους για τη μαγειρική και συγκεκριμένα για την ασιατική κουζίνα! Και τα κατάφεραν... 

Ο κατάλογος του Ἕν Asian Street Food προσφέρει από noodles σε ρύζι και από σαλάτα σε bao bun, spring rolls και σε σούσι.

Φυσικά και το must είναι να πάρεις noodles, τα οποία θα φτιάξεις εσύ όπως ακριβώς επιθυμείς. Αν αυτό σε προβληματίζει, οφείλω να σου πω να μην ανησυχείς καθόλου, γιατί τα παιδιά θα σε καθοδηγήσουν να κάνεις τις σωστές επιλογές ανάμλογα με τις προτιμήσεις σου.

Λοιπόν για να ετοιμάσεις το φαγητό σου, επιλέγεις πρώτα πρώτα τη βάση σου και στη συνέχεια τα υλικά που θα την εμπλουτίσεις, ανάμεσα μάλιστα σε μία γκάμα επιλογών (χοιρινό, κοτόουλο, βοδινό, γαρίδες, τόφου, κολοκυθάκι, ντομάτα, λάχανο, ανανά, αβοκάντο, μανιτάρια, καλαμπόκι, σουσάμι, κρεμμύσι, καρότο, πιπεριές κ.ά.). Και για τέλος θα επιλέξεις τη σάλτσα που θα απογειώσει τη γεύση σου

Υπάρχουν όμως και επιλογές σε σαλάτα, spring rolls, τσιπς γαρίδας ή το mix sushi box για να συνοδεύσεις το δείπνο σου. 

Εμάς το αγαπημένο μας πιάτο είναι τα πεντανόστιμα noodles τους, τα οποία πραγματικά θα σε ενθουσιάσουν τόσο γιατί έκανες εσύ το συνδυασμό όσο και επειδή θα παρασκευαστούν στο καυτό wok μπροστά στα μάτια σου... σίγουρα όμως οποιοδήποτε πιάτο του καταλόγου μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου.

Σημείωσε, επίσης, ότι homemade είναι και τα sushi τους, τα οποία παρουσιάζουν κι αυτά μεγάλο ενδιαφέρον! Τα δοκιμάσαμε ξανά και ξανά και ακόμα τα αναπολούμε.

(96735786) Ηλία Καννάουρου. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close