Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένας νέος, ξεχωριστός κήπος στο χωριό, για brunch και φαγητό μόλις έκανε την εμφάνισή του

Ένα γραφικό χωριό, που όλοι πρέπει να επισκεφθούμε!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

Το χωριό Κελοκέδαρα βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, 33 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Πάφου και σε υψόμετρο σχεδόν 700 μέτρων ανάμεσα στο βουνό Παούρα και την κοιλάδα του Ξεροπόταμου.

Στο χωριό Κελοκέδαρα αξίζει να επισκεφθείς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και το Παρεκκλήσι Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ καθώς και το κέντρο αναψυχής το οποίο εμπλουτισμένο με στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού. Ακόμα, ξεκινώντας από το χωριό και περνώντας από το τοπικό δάσος κατευθυνόμενοι προς την Παναγία του Σίντη μέσω του γεφυριού του Ζυριπιλή βλέπει κανείς τηνπανίδα και τη χλωρίδα στο μεγαλείο της.

Είναι ένα παραδοσιακό, γραφικό χωριό, που όλοι μας πρέπει να επισκεφθούμε έστω μία φορά! Και τώρα έχουμε και την καλύτερη αφορμή! Στάση για παραδοσιακό φαγητό σε ένα νέο χώρο!

Πρόκειται για το εστιατόριο "Η πλατεία στα Κελοκέδαρα", το οποίο άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες τις πόρτες του με σκοπό να μας δώσει έναν πολύ καλό λόγο για να επισκεφθούμε το χωριό! Ένας χώρος που αποπνέει την ηρεμία του χωριού και της κυπριακής υπαίθρου... 

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις καθημερινά brunch, μεσημεριανό αλλά και βραδινό, φτιαγμένα όλα με τοπικά προϊόντα και με συνταγές του τόπου μας, αρκεί βέβαια να κάνεις την κράτησή σου προηγουμένως.

Όσον αφορά το brunch, περιλαμβάνει τοστ, τηγανητά αβγά, βραστά αβγά, κυπριακά παραδοσιακά λουκάνικα, λούντζα, μπέικον, σπιτική ελιόπιτα, κέικ και μπισκότα, σπιτικές μαρμελάδες φρούτων και ελαιόλαδο! Το brunch στοιχίζει €15 συμπεριλαμβανομένου καφέ (φραπέ, καπουτσίνο, κυπριακός) ή χυμού.

Το εστιατόριο σερβίρει και πιάτα κυπριακής κουζίνας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα υλικών, οπότε κάποιες μέρες μπορείς να πετύχεις σούβλα, κλέφτικο, σουβλάκια, και άλλα κυπριακά παραδοσιακά φαγητά. 

Σίγουρα, αξίζει μία εξόρμηση.

Τηλέφωνο: 99 908448.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close