Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα 8 καλύτερα εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα στην Κύπρο

Τα κορυφαία εστιατόρια με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα για τη σεζόν 2019-2020φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερη Μεσογειακή Κουζίνα των Cyprus Eating Awards 2020

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Cyprus Eating Awards 2020 βρίσκονται ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 13 κατηγορίες και τα 84 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 13 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για την Καλύτερη Μεσογειακή Κουζίνα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 8 εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει την καλύτερη μεσογειακή κουζίνα;

Ψήφισε ΕΔΩ

ΑΙΓΑΙΟΝ
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις από τη Μεσόγειο σε ιδιαίτερους συνδυασμούς προσφέρει το εστιατόριο Αιγαίον στην καρδιά της Λευκωσίας. Ανανεωμένο, με υπέροχη αυλή και πιάτα προσεγμένα, προσκαλεί όποιον περάσει το κατώφλι του να καθίσει στα τραπέζια του, να τσουγκρίσει το ποτήρι του στην υγειά της παρέας και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία εστίασης.
(22253030) Λευκωσία.

ARTIMA BISTRO
Προνομιακή τοποθεσία, μοναδική θέα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού, αυθεντική μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς πινελιές και άριστες πρώτες ύλες είναι οι βασικοί λόγοι για να απολαύσει κι ο πιο απαιτητικός της γεύσης ποιοτική κουζίνα στην καρδιά της πόλης, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια του νησιού.
(25820466) Λεμεσός.

BOTTEGA AMARO
Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, είτε επιλέξεις πρωινό καφεδάκι, μεσημεριανό είτε για χαλαρό ποτάκι το βράδυ απολαμβάνοντας πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη και το ημικυκλικό μπαρ ο απόλυτος χώρος να αράξεις με την παρέα.
(22777270) Λευκωσία.

ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΑ WINE & DINE
Το διάσημο εστιατόριο στην καρδιά της πρωτεύουσας σε υποδέχεται πλέον με νέα, εντυπωσιακά στοιχεία που αποπνέουν μία μοναδική αισθητική καθώς επίσης και νέα ξεκάθαρη γαστρονομική φιλοσοφία. Σε μία απόλυτα μοντέρνα ατμόσφαιρα σε περιμένει με την παρέα για να απολαύσεις καλό κρασί και προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα την οποία έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος chef Ανδρέας Ανδρέου.
(22665577) Λευκωσία.

 

ΜΠΕΜΠΑ
Η φιλοσοφία του εστιατορίου έχει ως πυλώνες τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, την ελληνική κουζίνα, τη δημιουργικότητα και την καλοπέραση. Όλα αυτά είναι δεδομένα στην Μπέμπα με την εποχικότητα των υλικών να καθορίζει και το μενού. Ο δε ολάνθιστος κήπος αποτελεί όαση τους καλοκαιρινούς μήνες.
(22252626) Λευκωσία.

ONIRO BY THE SEA
Αναβαθμισμένος, υπέροχος χώρος με θέα στις μαγευτικές θαλασσινές σπηλιές της Πέγειας και στο ναυάγιο EDRO IIΙ με υπέροχα cocktail για χαλάρωση, αλλά και πιάτα, όπως σαλάτες, θαλασσινά, σάντουιτς και ό,τι άλλο φανταστείς, που θα κάνουν τον καθένα να κλείσει τα μάτια απολαυστικά σε ένα ειδυλλιακό, ονειρικό τοπίο. 
(99372255) Πέγεια, επ. Πάφου.


ΠΛΑΓΙΑ
Η θέα στα καταπράσινα αμπέλια του Ομόδους θα σε μαγέψει τόσο όσο και το ιδανικό ταίριασμα γαστρονομίας και οινικής παράδοσης. Η τοπική κουζίνα, τα υπέροχα κρασιά του Οινοποιείου Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη και το γαλήνιο περιβάλλον θα δημιουργήσουν μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, που όμοιά της θα δυσκολευτείς να βρεις κάπου αλλού.
(25446000) Όμοδος, επ. Λεμεσού.

ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ‘ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ’
Πολυβραβευμένο εστιατόριο που αντιπροσωπεύει επάξια την ελληνική δημιουργική κουζίνα σε έναν ευάερο και όμορφα σχεδιασμένο χώρο. Με μεσογειακά, κυπριακά και δημιουργικά στοιχεία το κάθε πιάτο ξεχωρίζει για τα αρώματα και την αγάπη που βάζουν όλοι οι άνθρωποί του για να προσφέρουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία εστίασης.
(22675151) Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close