Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020
Aν δεν έχεις ακόμη ακούσει για το πρόσφατα ανακαινισμένο Old Port Hotel, που βρίσκεται στην περιοχή Κάστρου της Λεμεσού, θα έχεις σίγουρα ακούσει για έναν από τους πιο hot προορισμούς της πόλης, που δεν είναι άλλος από το JAM.
Tο JAM αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Old Port Hotel, προσφέροντας -σε μια από τις πιο γραφικές τοποθεσίες-, πρόγευμα, πλούσιο brunch και αργότερα μεσημεριανό και βραδινά γεύματα.
Ένα μαγαζί με αισθητική, για όλες τις ώρες της ημέρας, που σκοπό έχει να δώσει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Εξάλλου, αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα τ ου ντιζάιν του εστιατορίου καθώς και της αίθουσας υποδοχής του ξενοδοχείου: να δημιουργηθεί ένας φρέσκος χώρος με δική του ταυτότητα, αλλά με στοιχεία που θα συνδέονταν με τη γύρω περιοχή, μέσα από μια διαφορετική ματιά! Έτσι, ο χώρος του εστιατορίου " ντύθηκε" με το μπλε της Λεμεσού, στις πιο σκούρες του αποχρώσεις, ώστε να διατηρήσει και το νυχτ ερινό του χαρακτήρα, ενώ οι υπόλοιπες επενδύσεις του βασίστηκαν σε επιλογές υλικ ών που θα δημιουργούσαν ευχάριστες εντάσεις αλλά και κομψότητα.

The place to be...
Η μέρα σου στο JAM θα ξεκινήσει ιδανικά από τις 7 το πρωί με μενού για πρόγευμα, το οποίο προσφέρεται μέχρι και τις 10.00 τόσο για τους ενοίκους του ξενοδοχείοu όπως και για τους επισκέπτες οι οποίοι επίσης μπορούν να απολαύσουν αυτό το πρωινό μενού.

Από τις 10.30 μέχρι και τις 16.00 το πιο hot στέκι της πόλης, σε περιμένει για brunch! Στο μενού του θα βρεις μοναδικά πιάτα όπως τα κλασικά αυγά Benedict, με το τοπικό Brekkie (συνδυασμός λουκάνικο με χαλούμι και σπιτική μαρμελάδα ντομάτας) και το Avocado Smash που σερβίρεται με σαγανάκι. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις και πιο υγιεινές επιλογές, vegan και smoothies.
Το απογευματάκι θα δώσεις ραντεβού και πάλι στο JAM απλά για να απολαύσεις τον blend καφέ σου με ένα γλυκό της αρεσκείας σου ή ένα ποτό με την παρέα σου, μαζί με κάποιο sharing platter όπως είναι το JFC ή τα Tacos.

Όσο η μέρα προχωρά και το βράδυ καταφτάνει, το JAM, φωτίζεται, φοράει τα καλά του κ αι σε υποδέχεται για να σε απογειώσει... Ο γραφικός χώρος που δημιουργήθηκε στην πλατεία φωτίζεται και διαμορφώνεται κατ άλληλα και προσφέρεται για υπέροχες βραδιές εξόδου για φαγητό ή ποτό με την παρέα.. . κι έτσι η περιοχή πλέον έχει γίνει ένα από τους πιο hot προορισμούς και για το βράδυ.
Από τις 19.00 και μετά, το μενού γίνεται πιο προσεγμένο με νόστιμες, βραδινές επιλογές όπως το Saffron Risotto with scallops και οι παπαρδέλες με βοδινό. Τη μαγική ατμόσφαιρα του χώρου συμπληρώνει η κατάλληλη μουσική και φυσικά τα θετικά vibes του προσωπικού, που με χαρά θα σας εξυπηρετήσει.

Ο πιο hot πρ οο ρισμός της πόλης!
Με το σλόγκαν «Spread the JAM» οι ιδιοκτήτες θέλουν να μεταδώσουν στον κόσμο θετική ενέργεια, αγάπη και να μεταφέρουν την ωραία ατμόσφαιρα χώρου.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το JAM αγαπήθηκε τόσο σύντομα από τον κόσμο και που προτάθηκε για το φαγητό του στα Cyprus Eating Awards 2020.
(25353209) Δημήτρη Μητρόπουλου 7-9, Λεμεσός. Δ-Κ 07.00-24.00.


Σχετικά
Εμπειρία στο COOKNOOK: Όταν η high-end γαστρονομία συναντά την καθημερινότητα στη Λευκωσία
Ένας παράδεισος γεύσης και στιλ στην πρωτεύουσα
30 υπέροχα μέρη για έξοδο Σάββατο βράδυ στη Λευκωσία
Πού να βγεις και να περάσεις καλά στην πρωτεύουσα
Where Fire Meets the Sea: Η πιο “καυτή” γαστρονομική εμπειρία της Λεμεσού λέγεται Óris
Η φλόγα, ο καπνός και η θάλασσα γίνονται τα συστατικά μιας μοναδικής fine dining εμπειρίας, με τη δημιουργική υπογραφή του βραβευμένου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου
Digital Fox: Η κυπριακή εταιρεία που μετατρέπει τη στιγμή του λογαριασμού.... σε στιγμή απόλαυσης!
Το λένε Diner Checkout Experience (DCX). Εμείς το λέμε… Επιτέλους!
H Λεμεσός απολαμβάνει ξανά πλούσιο μπουφέ τις Κυριακές
Το φημισμένο Sunday Carvery Lunch επιστρέφει στο Columbia Steak House
A symphony of the senses στο Aphrodite Hills Resort με τον σεφ Ιωσήφ Συκιανάκη
Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και οινικών διαδρομών
Aυτό τον Νοέμβριο η καρδιά του κρασιού θα χτυπήσει δυνατά στη Λευκωσία
Η Cyprus Wine Expo – Oenognosia 2025, η σημαντικότερη έκθεση κρασιού της Κύπρου, θα συγκεντρώσει πάνω από 100 οινοποιεία από την Κύπρο, την Ελλάδα, αλλά και από άλλες οινοπαραγωγικές χώρες του εξωτερικού
Το «Around the table» από τη Mastercard ολοκληρώθηκε, προσφέροντας μια ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία στην Κύπρο
Η πρωτοβουλία, που έχει ήδη αγαπηθεί στην Αθήνα, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η γαστρονομία μπορεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης, έκφρασης και έμπνευσης
Winter Menu 2025–2026: Ο σεφ Σταυρής Γεωργίου υπογράφει ένα μενού γεμάτο ψυχή, γεύση και δημιουργία
Το νέο μενού του Stavris Kitchen ενώνει comfort food, ελληνική παράδοση και street κουλτούρα σε έναν απόλυτα χειμωνιάτικο συνδυασμό
Η Γάστρα είναι ο λόγος για να βγεις για φαγητό (μεσημέρι ή βράδυ) στην πόλη
Ένας προορισμός με gastro-casual ύφος και πιάτα παραδοσιακά, που βασίζονται σε μια σύγχρονη ματιά!
Το πιο extreme food challenge της χρονιάς έρχεται στη Λεμεσό
Εσύ αντέχεις να φας ένα πενταώροφο Burger;
Αυτό είναι το καλύτερο ψωμί στον κόσμο σύμφωνα με νέα κατάταξη του TasteAtlas
Για κάποιους, το ψωμί είναι ένα απλό βασικό προϊόν, αλλά οι πραγματικοί λάτρεις των υδατανθράκων γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα είναι μια ευέλικτη τέχνη