Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Απολαμβάνουμε και πάλι καλό φαγητό, σε ένα υπέροχο εστιατόριο με μαγευτική θέα

Εδώθα ζήσεις ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι μέσα από τα ολόφρεσκα ψάρια και τα θαλασσινά

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2021

Ο Πρωταράς, πέρα από υπέροχες θάλασσες, διαθέτει και αμέτρητες ειδυλλιακές τοποθεσίες με υπέροχη θέα... Τοποθεσίες που -ευτυχώς για μας- κάποια από τα εστιατόριά του αξιοποίησαν προσφέροντας ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα το εστιατόριο “Καλαμιές”, το οποίο επιτρέπει στους -φανατικούς πλέον- επισκέπτες του να απολαύσουν τόσο τις αξεπέραστες γεύσεις στο μενού όσο και την υπέροχη θέα.

Άλλωστε, οι άνθρωποί του εργάζονται ακούραστα από το 1976, διατηρώντας το εστιατόριο ως έναν μοναδικό μεσογειακό γαστρονομικό παράδεισο γεύσεων. 

Ένας μοναδικά ατμοσφαιρικός χώρος
Το εστιατόριο Καλαμιές διαθέτει έναν μοντέρνο πολυεπίπεδο χώρο με κύριο ατού του τη θάλασσα που το “φλερτάρει” από παντού, και με το εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα στο βάθος να απογειώνει το τοπίο. Με καλόγουστες πινελιές από νησιωτική διακόσμηση, το εστιατόριο Καλαμιές μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Τι θα βρεις στο μενού
Το μενού του μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο και κάθε απαιτητικό ουρανίσκο... Σ' αυτό φιγουράρουν τα διάσημα πιάτα θαλασσινών και ψαριών συνοδευμένα με την απόλυτη φρεσκάδα της θάλασσας, τα οποία θα μπουν στο τηγάνι ή στη σχάρα (ανάλογα με την προτίμησή σου) και θα ψηθούν με μεράκι, αφήνοντας τις καλύτερες εμπειρίες.

Ακόμα στο μενού θα βρεις και θα επιλέξεις πλούσιους ψαρομεζέδες, μεγάλη γκάμα από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά (ανάμεσά τους σαργοί, συναγρίδες, λυθρίνια, φαγκριά, φρέσκος τόνος, προσφυγούλες, μπαρμπούνια και μπακαλιαράκια), αστακούς, μύδια, στρείδια, χτένια κ.ά., όλα φρέσκα και καλομαγειρεμένα στα πιάτα σας. Μεγάλη ποικιλία από σαλάτες που πλαισιώνουν τις προτάσεις του μενού, αλλά και πιάτα από ζυμαρικά, κυπριακές συνταγές και πιάτα σχάρας. Από το περιεκτικό μενού δεν λείπουν ούτε τα καλοφτιαγμένα sushi, τα οποία θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.

Εξέχουσα θέση στο ταξίδι γεύσεων κατέχει βεβαίως και η πλήρως ενημερωμένη κάβα κρασιών, αλλά και cocktails που μπορείς να να απολαύσεις, ταιριάζοντάς τα ιδανικά με τα πιάτα της επιλογής σου. Οι άνθρωποί του θα σε καθοδηγήσουν ώστε να επιλέξεις αυτό που θα απογειώσει τις γεύσεις σου. 

Και βραβευμένο
Η υψηλή γαστρονομία που με ταλέντο και επαγγελματισμό ενορχηστρώνει η ιδιοκτήτρια και σεφ κυρία Μαρία Ζαχαριάδου – Μουστακά, έχει επισφραγισθεί με βραβεύσεις από τον μοναδικό γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου, τα Cyprus Eating Awards, το 2016 και το 2018 στην κατηγορία “Καλύτερο Ψάρι”. Η σταθερή και ανοδική πορεία του εμβληματικού αυτού εστιατορίου, το έχουν κατατάξει και φέτος στα υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards 2020 στην εν λόγω κατηγορία. 

Το εστιατόριο Καλαμιές σε περιμένουν μεσημέρι ή και βράδυ για να σου χαρίσει στιγμές γευστικών απολαύσεων και ευχαρίστησης, σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με άψογο σέρβις, μοναδική φιλοξενία και απαράμιλλη θέα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close