Μουσική , Music News

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE μόλις κυκλοφόρησαν ένα συναρπαστικό τραγούδι

Ένα συναρπαστικό τραγούδι που θα αφήσει το έντονο σημάδι του

Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2020

Ένα τραγούδι και ένα video clip που μοιάζουν σαν μια τρύπα στο χρόνο κυκλοφορεί ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, έχοντας πάντα δίπλα του τους ONE.

Διανύουμε μια περίοδο που είναι «Δύσκολα Τα Πράγματα», γι’ αυτό ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου φεύγει «για άλλες εποχές» με αφετηρία ένα συναρπαστικό τραγούδι που θα αφήσει το έντονο σημάδι του.

Μετά τη μεγάλη επανασύνδεση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με το συγκρότημά του, τους ONE, στη χορευτική επιτυχία «Billy Bam Bam» που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές και έχει εμφανιστεί στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, τη σκυτάλη παίρνει ένα τραγούδι με ιδιαίτερο ηχόχρωμα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και εμπνέεται από την αγαπημένη εποχή των ’80s και τους χαρακτηριστικούς ήχους εκείνης της περιόδου που έχουν αναβιώσει και κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη.

Το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό adult pop τραγούδι με τον τίτλο «Δύσκολα Τα Πράγματα», σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο καλύτερος pop τραγουδιστής της γενιάς του δεν θα μπορούσε να μην καλέσει για ακόμα μία φορά τους αγαπημένους ONE, το πιο επιτυχημένο boy band της ελληνικής pop σκηνής, μαζί με τους οποίους χάρισε στο κοινό αξέχαστα τραγούδια, επιτυχίες που παραμένουν αγαπημένες μέχρι σήμερα.

Οι Φίλιππος – Κωνσταντίνος Φιλίππου, Πάνος Τσερπές, Αργύρης Ναστόπουλος και Δημήτρης Κουτσαβλάκης προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και ξυπνούν τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Η παραγωγή ανήκει στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και η ευφάνταστη ενορχήστρωση έγινε από το Νίκο Ορφανό.

Πηγή: hit-channel.com/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close