Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το hot spot του χειμώνα επιστρέφει και ανακοίνωσε ημερομηνία

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε ένα από τα πιο αγαπημένα μας στέκια του χειμώνα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2020

Το καλοκαίρι έφυγε και ο Οκτώβριος θα μας βρει μες στα χειμωνιάτικα τα μπαρ που λέει και το τραγούδι. Η νέα σεζόν αρχίζει και σταδιακά τα χειμερινά μαγαζιά της Κύπρου ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν με ανεβασμένη διάθεση και... αυστηρά μέτρα προστασίας, τα οποία επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού. 

Ένα από τα μαγαζιά που κάθε χειμώνα μας υπόσχεται μοναδικές στιγμές και αξέχαστα βράδια ανακοίνωσε την ημερομηνία για το μεγάλο του opening, την Τρίτη  27 Οκτωβρίου, καλωσορίζοντας έτσι τη νέα σεζόν.

Πρόκειται λοιπόν για το Bordello Bar που κάθε σεζόν (από την μέρα της εμφάνισής του στην συμπρωτεύουσα) μονοπωλεί το ενδιαφέρον. 

Ο Όμιλος Breeze λοιπόν έχει κι αυτό το χειμώνα να μας προτείνει... κάτι που θα δώσει στις νύχτες μας έναν άλλο αέρα, πολύ luxury και κομψό! Ένα μπαρ, που με την κομψότητα του παρελθόντος... υπόσχεται να αλλάξει τις νύχτες μας στην παλιά πόλη της Λεμεσού.

Κι όπως αντιλαμβάνεσαι κι εσύ, ο προορισμός εξόδου του Ομίλου Breeze δεν θα μπορούσε να μην είναι τόσο λαμπερός όσο πρέπει, τόσο πρωτότυπος και ανανεωμένος.

Στην παλιά πόλη (απέναντι σχεδόν από το Δημαρχείο Λεμεσού) από την Τρίτη  27 Οκτωβρίου θα ανοίξει ξανά τις λαμπερές πόρτες του, το Bordello Bar, πλέον αναδιαμορφωμένο, όπως το επιβάλλει η εποχή! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close