Cine News , Κινηματογράφος

Η νέα σειρά του Netflix που μίσησαν οι Γάλλοι

Πόσα κλισέ χωράνε σε 10 επεισόδια; Όσες και μαγικές εικόνες της πιο ερωτικής πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2020

Η νέα σειρά του Netflix, Emily in Paris, έχει πολύ Παρίσι, αρκετή μόδα, πολλά ερωτικά μπερδέματα και ακόμα περισσότερα... κλισέ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix κυκλοφορεί μια σειρά που προκαλεί «διχασμό» και σίγουρα δε θα είναι κι η τελευταία. Μια ρομαντική κομεντί με φόντο το ερωτεύσιμο Παρίσι έγινε η αιτία για να γίνουν έξαλλοι οι Γάλλοι και οι κριτικοί. Το Emily in Paris ακολουθεί τη ζωή μιας νεαρής Aμερικανίδας που κυνηγώντας την καριέρα της στη διαφήμιση/marketing μετακομίζει από το Σικάγο στο Παρίσι. Εκεί ζει διάφορες περίεργες καταστάσεις και φυσικά μπλέκεται -το μυστικό της επιτυχίας κάθε love story- σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Δυνατές εικόνες, χλιαρές ερμηνείες, αμέτρητα κλισέ.

Αν κάτι απόλαυσα ιδιαίτερα βλέποντας την πρώτη σεζόν της σειράς ήταν τα τοπία, οι δρόμοι, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα αξιοθέατα του Παρισιού. Την αγαπώ τόσο αυτή την πόλη, με τα καλά και τα άσχημά της, που μόνο νοσταλγία ένιωσα παρακολουθώντας τα ινσταγκραμικά πλάνα. Για να είμαι ειλικρινής, ωραίες ήταν και οι stylish εμφανίσεις της πρωταγωνίστριας Lily Collins ενώ σίγουρα δε θα παραπονιόμουν για το οφθαλμόλουτρο που ακούει στο όνομα Lucas Brava.

Πότε με καρό σύνολο Veronica Beard, κόκκινο μπερέ και Christian Louboutin γόβες, πότε με μαύρη τουαλέτα Christian Siriano και κοσμήματα la Compagnie du Costume (εικόνα εμπνευσμένη από την εμβληματική Audrey Hepburn) η Emily καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις. Θα την δεις επίσης σε ροζ παράκρουση με παλτό Kenzo, φούστα Chiara Ferragni, πλεκτό Sandro και Louboutin γόβες αλλά και με μια εντυπωσιακή haute couture δημιουργία του Stephane Rollande.

Πηγή: https://look.athensvoice.gr/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close