26 θεατρικές ομάδες στο φετινό Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοινώνει το πρόγραμμα του 33ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Παρά τις αντίξοες για το θέατρο συνθήκες, οι εραστές της τέχνης του θεάτρου ανά το παγκύπριο δεν τα βάζουν κάτω και προχωρούν με τις δοκιμές τους για το ανέβασμα παραστάσεων στο πλαίσιο του καθεχρονικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΘΟΚ.

Είκοσι έξι θεατρικές ομάδες ανά το παγκύπριο, με ανθρώπους που βρίσκουν χρόνο στις πολυάσχολες ζωές τους για το αγαπημένο τους θέατρο, θα παρουσιάσουν παραστάσεις σε χώρο της επιλογής τους, τηρώντας όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα, κρατώντας ζωντανό ένα θεσμό που αποδείχθηκε πως αντέχει στο χρόνο και στα τριάντα τρία χρόνια που υπάρχει, εξελίχθηκε, αγαπήθηκε, μας έγινε απαραίτητος.

Το θεατρόφιλο κοινό θα μπορεί, σε όλη τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου, να παρακολουθήσει παραστάσεις έργων από ευρύτατο, κυπριακό, ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, σε όλη την Κύπρο, ενισχύοντας με την παρουσία του το μεράκι και τις προσπάθειες των ερασιτεχνικών φορέων για στήριξη του θεάτρου και ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις στην ιστοσελίδα του ΘΟΚ www.thoc.org.cy

Καλλιτεχνική Επιτροπή του 33ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Παντελής Άντωνας, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης
Έλενα Χριστοφή, Ηθοποιός
Νάγια Τ. Καρακώστα, Ηθοποιός

ΔΕΣ εδώ το συνοπτικό πρόγραμμα παραστάσεων. 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30