Cine News , Κινηματογράφος

Emily in Paris: Δεύτερη σεζόν για τη σειρά του Netflix

Η δημοφιλής σειρά του Netflix «Η Έμιλι στο Παρίσι», επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2020

Ηπαραμονή της Έμιλι Κούπερ (Λίλι Κόλινς) στο Παρίσι παίρνει παράταση, καθώς το Netflix ανανέωσε τη δημοφιλή σειρά «Η Έμιλι στο Παρίσι» («Emily in Paris») για δεύτερη σεζόν.

Τα νέα της συνέχειας της σειράς έρχονται λιγότερο από δύο μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της πρώτης σεζόν. Το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του Ντάρεν Σταρ («Sex and The City», «Beverly Hills», «90210») κατέλαβε την κορυφή στη λίστα της πλατφόρμας streaming σε πολλές χώρες, καθώς ένας μεγάλος αριθμός θεατών πέρασε ευχάριστα κάνοντας binge-watching τις περιπέτειες της ηρωίδας στην Πόλη του Φωτός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deux is always better than un

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, η ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν, έρχεται μέσα από μια επιστολή που έγραψε το αφεντικό της Έμιλι από το Παρίσι, Σιλβί Γκρατό (Φιλιπίν Λερουά-Μπολιέ) στο αφεντικό της πρωταγωνίστριας στο Σικάγο, Μάντελαϊν Γουίλερ (Κέιτ Γουόλς). Στην επιστολή, η Γκρατό αναφέρει ότι η Έμιλι θα παραμείνει στο Παρίσι «για ένα εκτενές χρονικό διάστημα».

«Λυπούμαστε. Σας γράφουμε για να ενημερώσουμε ότι η Έμιλι Κούπερ θα χρειαστεί να παραμείνει στο Παρίσι για ένα εκτενές χρονικό διάστημα.

Παρά την υπερβολική συμπεριφορά της, αυτοπεποίθηση και την έλλειψη προϋπηρεσίας στο μάρκετινγκ προϊόντων πολυτελείας, κατάφερε να γοητεύσει μερικούς από τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας κατά τη σύντομη περίοδο που εργάστηκε στα γραφεία του Savoir στο Παρίσι. Ονομάστε το καλή τύχη ή χαρακτηριστική αμερικανική ευφυία, αλλά τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας ήταν εντυπωσιακά.

Ελπίζουμε ότι με την παράταση των ημερών στο Παρίσι, η Έμιλι θα αναπτύξει τις σχέσεις που έχει κάνει, θα εμβαθύνει στη γαλλική κουλτούρα και ίσως μάθει κάποιες βασικές γαλλικές λέξεις.

Θα συνεργαστούμε ώστε να ζητήσετε άδεια εργασίας εκ μέρους της για παράταση του διαστήματος που θα περάσει εδώ. Αγαπάμε πολύ που την έχουμε στο Παρίσι! Αλλά, σας παρακαλώ, μην την ενημερώσετε γι’ αυτό».

Η ανανέωση της σειράς δεν προκαλεί έκπληξη και λόγω του ότι οι συνδρομητές του Netflix βρήκαν το νέο τους guilty pleasure. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν την πρώτη σεζόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την στερεοτυπική απεικόνιση των Γάλλων και της καθημερινότητάς τους.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close