Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το καφέ με τα -ίσως- πιο τέλεια γλυκά στη Λευκωσία!

Ένα παραδοσιακό γλυκοπωλείο με μυρωδιές και συνταγές από την Ανατολή σε περιμένει στη Λευκωσία.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2020

Ποιος είπε ότι οι Κύπριοι δε δίνουν πια ραντεβού σε ζαχαροπλαστεία; Κι όμως, τρανή απόδειξη αποτελεί το Μελίρρυτον, το καφέ-ζαχαροπλστείο της Λευκωσίας που παραμένει τρομερά δημοφιλές και σαν μέρος συνάντησης. Ένα μέρος που συνδυάζει καφέ και ζαχαροπλαστείο και γεμίζει την πόλη με μυρωδιές που σπάνε μύτη! 

Πρόκειται λοιπόν για ένα παλιό, παραδοσιακό γλυκοπωλείο, με ρετρό ατμόσφαιρα και φιλόξενο χαρακτήρα, που σε ταξιδεύει με μυρωδιές και συνταγές από την Ανατολή.

Ένας φιλόξενος χώρος διαμορφωμένος με βάση μια παλιά, ξέγνοιαστη, ποιοτική εποχή.

Κι εδώ θα καθίσεις για να απολαύσεις το γλυκό σου! Και όχι όποιο κι όποιο γλυκά! Αλλά γλυκά φτιαγμένα στο χέρι και πάντα με συνταγές που έχουν ως βάση τα πιο ποιοτικά, αγνά υλικά.

Δοκίμασε ζεστές ελληνικές πίτες όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα, μπουγάτσα, μαζί με ένα ζεστό ή κρύο καφέ, φρέσκο χυμό η τσάι.

Αν όμως λατρεύεις τα σιροπιαστά, μην αντισταθείς, καθώς εδώ θα τα απολαύσεις στην καλύτερή τους εκδοχή, φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο (στο εργαστήριό τους η διαδικασία παραγωγής των σιροπιαστών γλυκών Ανατολής γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, με όλο το μοντέρνο εξοπλισμό).

Σταθεροί στην ποιότητα και τις γεύσεις των γλυκών Ανατολής, με οδηγό τη γνώση συνταγών δοκιμασμένων στο πέρασμα των χρόνων, που ξυπνούν γλυκές μνήμες.

Φεύγοντας μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα από τα υπέροχα ταψιά τους καθώς και να διαλέξεις από μια σειρά επιλογών όπως σοκολατόπιτες, καρυδόπιτες, εκμέκ και πολλά άλλα.

Το Παραδοσιακό Γλυκοπωλείο Μελίρρυτον, είναι έτοιμο να υποδεχθεί την εορταστική περίοδο φτιάχνοντας χειροποίητα και ελληνικά μελομακάρονα πασπαλισμένα με καρύδια, όπως επίσης και παραδοσιακούς κουραμπιέδες που μοσχοβολούν!

Άλλωστε, κύριος στόχος των ιδιοκτητών είναι να προσφέρουν καθημερινά την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που μας αξίζει.... και τα πετυχαίνουν απόλυτα. 

>> Το Μελίρρυτον θα το βρεις στη Λεωφ. Σταυρού 48, Στρόβολος Λευκωσία. Τηλέφωνο 22320303.
Επισης ήδη λειτουργεί ένα franchised κατάστημα στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 115, Λατσιά, Λευκωσία (τηλ. 22333880) και πολύ σύντομα θα λειτουργήσει ένα ακόμα νέο, εξίσου μοναδικό κατάστημα στο Δάλι. 
FacebokΜελίρρυτον - Παραδοσιακό Γλυκοπωλείο

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close