Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η κ. Αντρονίκη φτιάχνει τους πιο νόστιμους σπιτικούς λουκουμάδες της πόλης

Πρέπει να τους δοκιμάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2020

Είναι μια μαμά που φτιάχνει λουκουμάδες. Μόνο που αντί να τους φτιάχνει για τα δικά της παιδιά, τους φτιάχνει πλέον για όλο τον κόσμο!

Πρόκειται για την κυρία Ανδρονίκη, η οποία μπήκε από μικρή στην κουζίνα, μιας και της άρεσε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική και κυρίως να ψήνει λουκουμάδες. Ναι, μπορείς να πεις ότι αυτό ήταν το χόμπι της.

Αφού λοιπόν σταμάτησε από τη δουλειά της, αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που της άρεσε πραγματικά, και έτσι αγόρασε μια κινητή καντίνα, για να μπορεί να κάνει η ίδια αυτό που αγαπά, αλλά και να προσφέρει χαρά σε μικρούς (αλλά, ας μην κρυβόμαστε, και σε μεγάλους!).

Κάνε στάση!
Η καντίνα της, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική και πολύχρωμη και τα καλοκαίρια -γύρω στον Ιούλιο- περιοδεύει στο χωριό! Συγκεκριμένα θα την βρεις σταθμευμένη στα Λαγουδερά, από όπου κατάγεται και η κυρία Αντρονίκη, εκεί στην πλατεία του χωριού όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή της Παναγίας του Άρακα. Εκεί μένει μέχρι και τον Σεπτέμβριο, μίας και στο χωριό διοργανώνεται ένα μεγάλο πανηγύρι, και ακολούθως επιστρέφει στη Λευκωσία! 

Σταθερό της σταθερό σημείο στην πρωτεύουσα είναι η Λεωφόρος Τσερίου 235, 2047 στον Στρόβολο.

Τι θα δοκιμάσεις:
Λουκουμάδες, λουκουμάδες, λουκουμάδες… φτιαγμένους με μια οικογενειακή συνταγή, που ξετρελαίνουν με τη “γεμάτη” γεύση τους και τα φρέσκα υλικά τους.

Φρέσκοι, γευστικοί λουκουμάδες με αγνά υλικά και φρέσκες πρώτες ύλες, σε γενναιόδωρες, πλούσιες μερίδες. 

Σερβίρονται παραδοσιακοί με σιρόπι και με σοκολάτες (πραλίνα λευκή και bueno), αλλά και με μέλι. Επίσης πασπαλίζονται με λιχουδιές όπως μπισκότα oreo, κανέλα, τριμμένο μπισκότο κ.ά., που απογειώνουν τη γεύση! 

Επίσης σου φτιάχνει λοκουμαδόπιτσα (σε δύο μεγέθη, μικρή και μεγάλη), όπως και μία υπέροχη πιατέλα για να να της απολαύσεις με την παρέα! 

Για όσους επίσης τους θέλουν ζεστούς, αλλά θέλουν να τους απολαύσουν στο σπίτι, η εν λόγω καντίνα προσφέρει και υπηρεσία delivery μέσω της πλατφόρμας του Foody.

Λουκουμάδες Αντρονίκης (99438132)  Λεωφ. Τσερίου 235, 2047 Στρόβολος, Λευκωσία. Πεμ-Κ 16.00-21.30.
FacebookΛουκουμάδες Αντρονίκης

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close