Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα πιάτα της πρωτεύουσας

Μακαρονάδες και σούπες που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2020

Είναι αλήθεια πως η ιταλική κουζίνα θεωρείται από τις πιο ξακουστές ολόκληρου του κόσμου και όχι άδικα. Και δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε αιώνια ευγνωμοσύνη για τη χώρα που μας δώρισε τα μακαρόνια και όχι μόνο…

Ένα πιάτο που αγαπά ιδιαίτερα η Λευκωσία, με τα μαγαζιά που το «υμνούν» να μην είναι και λίγα.

Ένα ωστόσο είναι αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς, τον τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλο για το Pasta Strada … Ένα μαγαζί με ένα άκρως επιτυχημένο concept, που παντρεύει την ιταλική κουζίνα με την τάση της εποχής, δηλαδή το street food! Και μάλιστα το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από γευστικό! 

Το concept αυτό μετρά ήδη δύο καταστήματα στη Λευκωσία, ένα στην περιοχή Αγλαντζιάς και ένα στην Έγκωμη, και πολλές νόστιμες συνταγές! 

Το Pasta Strada λοιπόν, κατάφερε από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας του να ξεχωρίσει, αποκτώντας φανατικούς οπαδούς οι οποίοι το επιλέγουν καθημερινά για τις λαχταριστές του μακαρονάδες, τις ολόφρεσκες σαλάτες του, αλλά και για τις μοναδικές σούπες του οι οποίες προστέθηκαν πρόσφατα στο νόστιμο μενού του! 

Εμείς, αυτήν τη φορά, δεν αρκεστήκαμε στις συνταγές του, αλλά μπήκαμε στην κουζίνα του και μάθαμε τις πιο περιζήτητες μακαρονάδες, έτσι για να ξέρεις κι εσύ τι να δοκιμάσεις την επόμενη φορά.

Chicky Mushroom
Μία μακαρονάδα πλούσια σε γεύση… για όσους αγαπούν τις κρεμώδεις γεύσεις. Φτιάχνεται με κοτόπουλο, μανιτάρια, κρεμμυδάκι, μαϊντανός, παρμεζάνα και εξαιρετική homemade pasta strada cream sauce.

Cheated Italian Carbonara
Ποιος δεν «πεθαίνει» να δοκιμάσει μία παραλλαγή της ταλικής καρμπονάρας; Φτιαγμένη με μανιτάρια, μπέικον, κρεμμύδι, ρίγανη και την pasta strada cream sauce, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξιτάρει τον ουρανίσκο σου.

The One With The Steak
Αν είσαι από αυτούς που προτιμούν τις έντονες και πολυτελείς γεύσεις, τότε αυτή η μακαρονάδα είναι για σένα! Λωρίδες βοδινού sirloin steak, μανιτάρια, κόκκινο κρεμμύδι, αποξηραμμένα cranberries, worcestershire sauce και pasta strada cream sauce, θα σε κάνουν να θέλεις να μη τελειώσει ποτέ αυτή η απόλαυση! 

Rose Shrimps
Αν όμως είσαι λάτρης των θαλασσινών, τότε να ξέρεις ότι ο συνδυασμός τους με τα ζυμαρικά θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου. Δοκίμασε την Rose Shrimps, τη μακαρονάδα που είναι φτιαγμένη με γαρίδες, κρεμμυδάκι, ντοματίνια, μαϊντανό και pasta strada rose sauce. 

Greek Prawns
Τα πιο νόστιμα μακαρόνια με γαρίδες, κόκκινη pasta strada σάλτσα, φέτα και ούζο που έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα… αυτό θα αναφωνήσεις με την πρώτη μπουκιά! 

Αυτές τις σούπες πρέπει να τις δοκιμάσεις
Οι σούπες του Pasta Strada είναι θρεπτικές, είναι ο ορισμός του comfort food και ναι είναι και χορταστικές. Ιδανικές για τις κρύες ημέρες που έρχονται, οι σούπες είναι μία από τις πιο καλές επιλογές για κάτι γρήγορα και υγιεινό. Και τις λατρεύουμε (κι εμείς, αλλά και το Pasta Strada), ειδικά αν είναι βελουτέ. Αναζήτησέ τις στο μενού του!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close