Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτά είναι τα 5 νέα στέκια για brunch στη Λευκωσία

5 νέες λύσεις για καφέ, και brunch, σε υπέροχα μαγαζιά

Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2020

Ο καιρός άλλαξε για τα καλά, όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, και αυτό σημαίνει πως πέρα από τα χειμωνιάτικα, θα πρέπει να «κατεβάσουμε» ιδέες για τα επόμενα, πιο νόστιμα και ιδανικά για την εποχή στέκια μας.

Εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα, και παρουσιάζουμε 5 νέες λύσεις για καφέ, και brunch, σε μαγαζιά που είτε έκαναν την εμφάνισή τους τελευταία ή απλά έβαλαν το brunch στο μενού τος. 

Στα παρακάτω στέκια θα έχεις στη διάθεσή σου για να διαλέξεις μια ευρεία γκάμα από καφέδες, γλυκά, πιάτα για να τσιμπήσεις και φυσικά να απολαύσεις το brunch σου. 

Sedici Italian Bar
Η περίπτωση του Sedici Italian Bar, του μπαρ που εδώ μερικούς μήνες γράφει τη δική του ιστορία στα βράδια της πρωτεύουσας, κλέβοντας τις εντυπώσεις, είναι ιδίαιτερα ενδιαφέρουσα... Μάλιστα, αυτές τις μέρες, το μπαρ ακολουθώντας τις προσταγές της εποχής, αναδιαμόρφωε το ωράριο αλλά και το μενού του, προσθέτοντας ανάμεσα σε άλλα νόστιμα πιάτα και το Italian Brunch. Το brunch που θα περιλαμβάνει αβγά σε διάφορες εκδοχές, αλλά και pancakes, όπως και πολλά άλλα, θα σερβίρεται κάθε σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί.
(99161622) Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία. Τρ-Παρ 14.30-22.30 & Σ-Κ 10.00-22.30. 

Smoothie Factory
Το ξακουστό Smoothie Factory, που έχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατηγορία των Juice Bars, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο, στην καρδιά της Λευκωσίας εδώ και μερικούς μήνες, φροντίζοντας σου παρέχει ό,τι πιο υγιεινό και γευστικό!  Το κατάστημα προσφέρει μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα όπως Smoothies με πραγματικά φρούτα και Cold-Pressed Juices, τα οποία υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία στην κατηγορία φρέσκων χυμών, Frozen Yogurt τα οποία θα σε ξετρελάνουν με τις διάφορες επιλογές των toppings του, Juice Cleanse Program για αποτοξίνωση του οργανισμού από τις διάφορες τοξίνες αλλα και super-bowl foods καθώς η  βάση τους αποτελείται από εξωτικά φρούτα που θα σε κάνουν να τα λατρέψεις με την απίστευτη γεύση τους! Πέρα όμως από όλα αυτά, κάθε σαββατοκύριακο πλέον -από τις 10.00-15.00- σου σερβίρει και brunch!  Στο brunch menu του θα βρεις από superfood bowls, μέχρι λαχταριστά γλυκά και αλμυρά pancakes, σερβιρισμένα με φρέσκα φρούτα, maple syrup, αλλα και μία specialty homemade honey granola του μαγαζιού, που θα σε εντυπωσιάσει με τη γεύση της! Εύγευστες και ολόφρεσκες σαλάτες, σάντουιτς και επιλογές με αβγά (ομελέτες, αβγά ποσέ κ.ά.) συδυασμένο με αβοκάντο, τυριά,σολομό κ.ά. θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω!  Φυσικά όλα αυτά θα τα συνοδεύσεις με φρέσκους χυμούς, μοναδικό καφέ 100% Arabica, ζεστή σοκολάτα κ.ά.
(22335151) Στασίνου 8, Λευκωσία. 

The Old Powerhouse
Tο εστιατόριο του Δημοτικού Κέντρου Tεχνών Λευκωσίας, Παλιά Ηλεκτρική, σερβίρει και πάλι brunch. Άλλωστε τα πρωινά είναι πολύ καλύτερα με καλή παρέα και καλό περιβάλλον. Με ένα πλούσιο μενού, που περιλαμβάνει χορταστικές επιλογές, καθώς επίσης και πιο healthy πιάτα, το Old Powerhouse σε περιμένει να ζήσεις την εμπειρία κάθε σαββατοκύριακο από τις 10.00-15.00.
(94040100) Οδός Τεμπών 3, Λευκωσία.

Τhat’s Y
Το "Τhat’s Y" αποφάσισε να μας δώσει άλλη μία επιλογή για την έξοδό μας στη Λευκωσία... αυτήν τη φορά για νόστιμο brunch! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρόκειται για έναν all day χώρο, ο οποίος μόλις δημιουργήθηκε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ευαγόρου 27 Α+Β, απέναντι από το παλιό ΓΣΠ... και ο οποίος υπόσχεται να σε εντυπωσιάσει τόσο με το χώρο του και τη μικρή ατμοσφαιρική του αυλή όσο και με τα κοκτέιλ του! Στο μενού του λοιπόν έχουν προστεθεί εδώ και μερικές ημέρες 6 διαφορετικές επιλογές σε pancakes που υπόσχονται να σε ξετρελάνουν! 
(96 337226) Ευαγόρου 27Α & Β. 

Nomad Bar Food Experience
Το μαγαζί της Πράσινης Γραμμής, έβαλε τα χειμερινά του και μας περιμένει σε ένα άκρως ενδιαφέρον περιβάλλον, καθώς αποτελείται από ξύλινα τραπέζια, καναπέδες, χαλιά και μαξιλάρια! Με θέα τα Ενετικά Τείχη της Λευκωσίας και σε συνδυασμό με τη μουσική, το πράσινο τοπίο και τον ξεχωριστό φωτισμό, καταφέρνει να “ξεγελάσει” το μυαλό και να σε μεταφέρει σε έναν εξωτικό προορισμό! Και βεβαίως τα σαββατοκύριακα brunchάρει! Στο μενού του θα βρεις επιλογές από κρουασάν, croque madame, σαλάτες, pancakes, french toast, egg benedict κ.ά., τα οποία σίγουρα θα απολαύσεις.
(77 771167) Mάρκου Δράκου 12, παλιά Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close