Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ BRUNCH: Τα στέκια στην Κύπρο που το σερβίρουν καλύτερα!

Τα στέκια που έβαλαν νέους κανόνες στο brunch!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2020

Σχεδόν μία πενταετία μετά, αφότου αυτό το τόσο cool, νέο είδος γεύματος έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου, μπορούμε πλέον να μιλάμε για μία αγαπημένη συνήθεια. Το brunch αποτελεί "κανονικότητα" και σχεδόν κάθε μαγαζί σε όλο το νησί το έχει εντάξει στο μενού του ή ακόμα έφτιαξε μία επιπλέον κάρτα προκειμένου να ικανοποιήσει την κυριακάτικά μας λιγούρα! 

Το brunch λοιπόν στάθηκε η αφορμή για να απολαμβάνουμε σήμερα (σε αρκετές περιπτώσεις όπως οι πιο κάτω) καλοφτιαγμένα pancakes, συνταγές με αβγά που ούτε που φανταζόμασταν ότι υπάρχουν αλλά και πιο healthy επιλογές, που δίνουν βάση στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τις υγιεινές συνήθειες! 

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά καθώς επίσης και η άρτια εκτέλεση των πιάτων... πιο κάτω σου προτείνουμε τα μαγαζιά που ακολουθούν την νόστιμη αυτή τάση με τον καλύτερο τρόπο! 

AVLI ALL DAY RESTAURANT - HOTEL INDIGO  
Το Avli All Day Restaurant & Bar στεγάζεται στο νέο ξενοδοχείο της Λάρνακας, στο Hotel Indigo, το οποίο με το... καλημέρα φρόντισε να μας εκπλήξει με το πλούσιο σε επιλογές μενού που διαθέτει το brunch. Εξ ου και έγινε το νέο μέρος που  επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά. Όπως προδίδει και το όνομα του, πρόκειται για μια όμορφη αυλή, με στρωμένα τραπεζάκια, η οποία εκτός από την αισθητική και την ατμόσφαιρά της εντυπωσιάζει και με το μενού της που υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε όρεξη! 

Το μενού: Εδώ θα βρεις επιλογές για όλα τα γούστα, ακόμα και για vegetarian αλλά και vegan, και για κάθε στιγμή της ημέρας, από πρωινό, μσημεριανό, brunch αλλά και δείπνο. Το brunch σερβίρεται από τις 10:00-15:00. 

Δοκίμασε: Πρέπει οπωσδήποτε να γευτείς το «The egg baguette trilogy» που αποτελεί το best selling πιάτο του, αποτελείται από τηγανητό αυγό ελεύθερας βοσκής, scrambled και poached σε τραγανή μπαγκέτα, με τυρί κρέμα, αβοκάντο, τραγανό μπέικον και σπανάκι. Για τους λάτρεις του σολομού μία επιλογή είναι το Smoked salmon bagel, που είναι φτιαγμένο με καπνιστός σολομό, πουρέ αβοκάντο, τυρί κρέμα, ρόδι και αυγό ποσέ σε κουλούρι παπαρουνόσπορου. Τέλος, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις το Simply Greek που  αποτελεί ένα συνδυασμό ελληνικών γεύσεων με το κουλούρι Θεσσαλονίκης να ξεχωρίζει. Το παραδοσιακό κουλούρι της Θεσσαλονίκης λοιπόν με ομελέτα και τηγανητή μυζήθρα, με baby ρόκα, ρόδι και μαρμελάδα σύκου.

Tip: Το Hotel Indigo Larnaca, είναι ένα γοητευτικό boutique ξενοδοχείο - το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο- που αποτελείται από 40 σύγχρονα δωμάτια μοναδικής αισθητικής, με αναπαυτικά κρεβάτια, ντους ψιλής βροχής και με μπαλκόνι που έχει θέα την πόλη της Λάρνακας. Με ακαταμάχητη γραφική ομορφιά, βρίσκεται πολύ κοντά από την παραλία, σε έναν πανέμορφο παράδρομο, στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου.

ΙΝFO: (24660700) Αδώνιδος 12-16, Λάρνακα.
Website: https://www.ihg.com/hotelindigo
FacebookHotel Indigo Larnaca Cyprus

 

DOLCE CAFE
Το Dolce Cafe φέρει την υπογραφή του Radisson Blu Hotel, Larnaca και βρίσκεται στο ισόγειο του πεντάστερου ξενοδοχείου. Ένας all day lounge φινετσάτος χώρος που σε εντυπωσιάζει τόσο με την αισθητική του, την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρά του αλλά και το μενού του.

Το μενού: Ο μοναδικός αυτός χώρος σε υποδέχεται από το πρωί για να απολαύσεις τα χαρμάνια καφέ του, τα smoothies και τους φρέσκους χυμούς μαζί με χειροποίητα croissants, σε προσκαλεί το μεσημέρι για να δοκιμάσεις γεύσεις ενός παριζιάνικου bistro (από σαλάτες, μέχρι καλοφτιαγμένα σάντουιτς, γευστικά burgers και κυρίως πιάτα), σε βάζει σε πειρασμό το απόγευμα να γευτείς τα μοναδικά χειροποίητα γλυκά και  ιδιαίτερα παγωτά και σε γοητεύει το βράδυ όταν μετατρέπεται σε ένα lounge music bar του Milano, προσφέροντας signature cocktails και μια εξαιρετική λίστα κρασιών μέσα σε μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Δοκίμασε: Στο Dolce Cafe θα βιώσεις την απόλυτη εμπειρία του brunch του. Αρκεί να δοκιμάσεις ένα από τα νόστιμα πιάτα του μενού του. Εμείς σου προτείνουμε το ελκυστικό The King (2 τηγανητά αβγά, τραγανό μπέικον, λωρίδες χαλλούμι με μαρμελάδα σύκο, πάνω σε υπέροχο φρυγανισμένο ψωμί brioche). Μπορείς όμως να επιλέξεις και το λαχταριστό Royal Salmon (τραγανό κουλούρι με σουσάμι, τυρί κρέμα, καπνιστό σολομό, αυγό ποσέ, αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί). Εναλλακτικά, πάρε το Dolce (τραγανό μπέικον, τηγανητό αυγό, αβοκάντο και τυρί κρέμα σε τραγανό κουλούρι με σουσάμι). Θα σε χορτάσει και θα σου χαρίσει την πιο όμορφη γευστική εμπειρία! 

INFO
(80008878) Q BLU PLAZA, Ισόγειο Radisson Blu Ηotel, Ατλαντίδων 2, 6058 Λάρνακα. 
FacebookDolce Cafe Radisson Blu Hotel, Larnaca
Instagramdolce_cafe_cyprus

EDEM'S YARD
Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στη Λάρνακα... όλοι μιλάνε γι' αυτό! Πρόκειται για το πολύ γουστόζικο και παραμυθένιο spot της πόλης του Ζήνωνα, το Edem's Yard, το οποίο πολύ σύντομα αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το brunch και τα πιάτα του. Είναι μικρό, κουκλίστικο και πολύ γουστόζικο και πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς, για να απολαύσεις κι εσύ τις δημιουργίες του! 

Το μενού: Το μενού περιλαμβάνει αρκετά από τα κλασικά πιάτα που όλοι γνωρίζουμε, όλα φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά, όπως αυγά, μπέικον, καπνιστό σολομό, διάφορα τυριά και φυσικά εντυπωσιακά πιάτα με pancake σε ευφάνταστες γεύσεις όπως και french toast.

Δοκίμασε: Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις το smoked Tokyo, το οποίο είναι ένα open sandwich με cream cheese, avocado, αυγό ποσέ, καπνιστό σολομό ή μπέικον, κατσικίσιο τυρί, βινεγκρέτ από βαλσάμικο μέλι και φρέσκο ρόδι. Πολύ νόστιμο και εντυπωσιακό είναι και το Brunshaw το οποίο (πλέον για τους λάτρεις του brunch) είναι ένα κλασικό breakfast sandwich, ενώ σίγουρα δεν πρέπει να φύγεις αν δεν γευτείς τα σπιτικά τους pancakes, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με γλυκές όσο και αλμυρές γεύσεις.

Tip: Κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχει το weekend’s entry το οποίο είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες και το οποίο αποκαλύπτεται κάθε Πέμπτη στο λογαριασμό του Edem's Yard στο Facebook και στο Instagram.

INFO: (99823845) Ευανθίας Πιερίδου 37, Λάρνακα.
Facebook: Edem's Yard
Instagram: edems_yard

 

ESTRELLA LARNACA
Το δημοφιλές θεσσαλονικιώτικο μαγαζί, που έκλεψε την καρδιά μας με το μοναδικό μπουγατσάν -κερδίζοντας ακόμα και τους New York Times-, θα το βρεις στη Λάρνακα, πολύ κοντά στις Φοινικούδες και στο δημαρχείο της πόλης, σε έναν υπέροχο χώρο που ξεχωρίζει από όλα τα αδερφάκια του σε Κύπρο και Ελλάδα. Κι αυτό γιατί είναι στεγασμένο σε ένα πανέμορφο, παλιό αρχοντικό σπίτι με τοξοτές καμάρες στο εσωτερικό, εσωτερική αυλή και μία πιο κλασική προσέγγιση διακόσμησης, πράγμα που το κάνει ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της αλυσίδας Estrella. Πρόκειται, άλλωστε για ένα brand που όσο το γνωρίζουμε όλο και η αγάπη μας γι' αυτό μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνει και η επιθυμία μας να το επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά για να απολαμβάνουμε τα μοναδικά πιάτα του μενού του! 
  
Το μενού: Το μενού περιλαμβάνει το αγαπημένο μπουγατσάν (δικής του παραγωγής και εμπνεύσεως), ενώ μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τους λάτρεις των αβγών όσο και αυτούς που προτιμούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους γλυκά! Επίλεξε λοιπόν ανάμεσα σε πιάτα με μαγειρεμένα αυγά με κάθε τρόπο, ομελέτες, τα ξακουστά αλμυρά και γλυκά pancakes, burgers, ζυμαρικά, σαλάτες, healthy smoothies και συνόδευσε φυσικά το φαγητό σου με καφέδες με από 100% μονοποικιλιακό καφέ αράπικα.

Δοκίμασε: Πρέπει οπωσδήποτε να γευτείς το bagel με μπέικον, αβοκάντο, τυρί, βούτυρο μαύρης τρούφας και σπιτική μαγιονέζα από παντζάρι, το οποίο θα σε εντυπωσιάσει τόσο εμφανισιακά όσο και γευστικά! Και σίγουρα δεν πρέπει να φύγεις από εδώ χωρίς να απολαύσεις τα διάσημα pancakes σοκολάτα, με φρούτα του δάσους, αλλά και τα Japanese pancakes με κρέμα anglaise βανίλιας, κουλί φράουλας και βατόμουρα, που επίσης που ξεχωρίζουν! 
Πρώτο σε ζήτηση όμως, και σίγουρα πολύ χορταστικό είναι και το Club sandwich με μαύρο ψωμί, κοτόπουλο, γραβιέρα, κατίκι, αβοκάντο και vegan sour cream.

Tip: To μενού περιλαμβάνει αρκετές vegan και vegetarian επιλογές, που θα χαρίσουν μία όμορφη γευστικά εμπειρία σε όσους ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

INFO: (24 727254/ http://www.estrella.gr/) Ευανθίας Πιερίδου 37, Λάρνακα.
FacebookEstrella Larnaca
Instagramestrellalarnaca

 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
Όταν η Εικαστική Τέχνη συναντά την Γαστρονομική Τέχνη τότε το αποτέλεσμα ξεχωρίζει! Η Λεβέντειος Πινακοθήκη και το Εστιατόριο Πινακοθήκη αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για τα πρωινά του σαββατοκύριακου. Το ταξίδι στην Ευρωπαϊκή Τέχνη παρατείνεται όταν η επίσκεψη συνεχιστεί και στο Εστιατόριο Πινακοθήκη  για ένα απολαυστικό πεντανόστιμο brunch, για ένα γεύμα ή ακόμα και για το απογευματινό σας τσάι. Και όλα αυτά στο κέντρο της  Λευκωσίας. 

Το μενού: Η νεαρή και ταλαντούχα σεφ Αργυρώ Παπαδοπούλου έχει ετοιμάσει ξεχωριστά πιάτα, βασισμένα σε αγνές πρώτες ύλες και βιολογικά προϊόντα. Προτεραιότητα η υγιεινή διατροφή με αγαπημένες συνταγές για ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο BRUNCH.

Δοκίμασε: Aυγά σε πολλές παρασκευές, το Croque-Madame με μια πλούσια στρώση σπιτικής μπεσαμέλ, τα ολόφρεσκα σάντουιτς αλλά και επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς όπως το μπέργκερ της Πινακοθήκης, με Καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί τσένταρ, το κοτόπουλο με πουρέ καρότο, κόκκινη και λευκή κινόα και τόσα άλλα που ετοιμάζονται με αγάπη και ξεχωριστή φροντίδα. Αν πάλι θέλεις κάτι γλυκό θα επιλέξεις σίγουρα pancakes με λευκή και μαύρη σοκολάτα και φρούτα του δάσους ή το πολύ ιδιαίτερο γαλλικό τοστ με κρουασάν, κανέλα, σιρόπι από σφένδαμο, μασκαρπόνε και φρούτα του δάσους. Άλλες επιλογές για γλυκό περιλαμβάνουν την αφράτη πορτοκαλόπιτα που παρασκευάζεται καθημερινά ή τον εναλλακτικό μπακλαβά με κρέμα φυστικιού.

Ό,τι και να επιλέξεις μπορείς να το συνδυάσεις με απολαυστικό καφέ, φρέσκους χυμούς ή ακόμα και με κάποιο από τα κοκτέιλ τους, όπως το Bellini ή το Κir - Royal που θα συνοδεύσουν όμορφα μια ποιοτική γαστρονομική εμπειρία.

Tip: Μην ξεχνάς επίσης ότι η Λεβέντειος Πινακοθήκη και το Εστιατόριο Πινακοθήκη προσφέρουν στους επισκέπτες τους δωρεάν πάρκινγκ.

INFO: (22668820) Αναστασίου Γ. Λεβέντη 5 (πρώην Λεωνίδου), Λευκωσία. Τρ- Κ 10.00-17.00 (Τετ 10.00-22.30).
FacebookPinakothiki Café-Restaurant
Instagrampinakothiki_restaurant

 


MINGLE CAFE
Το Mingle Café στη Λάρνακα αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το brunch και τα πιάτα του. Είναι ένα μικρό, κουκλίστικο και μοντέρνο μαγαζάκι στην καρδιά της πόλης του Ζήνωνα, στην οδό Ερμού, που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς. Το Mingle Café έχει μία δική του ισχυρή φιλοσοφία γύρω από το θέμα της υγιεινής διατροφής και την εφαρμόζει παραδειγματικά και στο  brunch μενού του, το οποίο είναι βασισμένο τόσο στα ποιοτικά κυπριακά συστατικά όσο και στο σύγχρονο τρόπο υγιεινής διατροφής. Στόχος του, άλλωστε, είναι να προωθεί συνεχώς έναν υγιεινό τρόπο ζωής διαθέτοντας στο μενού του πιάτα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γευστική απαίτηση: από vegan και gluten free, μέχρι πιάτα χωρίς ζάχαρη για όσους ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ακόμα και οι λάτρεις των γλυκών, εδώ μπορούν να απολαύσουν από pancakes σοκολάτας μέχρι και raw γλυκά… Οι άνθρωποι του Mingle, εξάλλου, πιστεύουν ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι ταυτόχρονα νόστιμη και δημιουργική.


 
Το μενού: Στο vegan μενού του Mingle Cafe θα βρεις ιδιαίτερα και γευστικά acai bowls, chia pudding, pancakes σε overnight oats και raw γλυκά. Όλα φτιαγμένα με γάλα καρύδας και σιρόπι από σφένδαμο, καθότι στόχος του καταστήματος είναι να καλύψει και τους θαμώνες του που ενοχλούνται από γλουτένη και άτομα που ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, το μενού του είναι πλούσιο σε green smoothies με superfoods και φρέσκα φρούτα, τα οποία είναι απόλυτα εύγευστα και υγιεινά. 

Δοκίμασε: Αν επιθυμείς κάτι δροσερό, δυναμωτικό που θα μπουστάρει τον οργανισμό σου δοκίμασε ένα από τα υπέροχα healthy smoothies, όπως το green smoothies (green detox, smoothie με βιταμίνη C ή αντιγήρανσης) και τα golden lattes (κουρκουμά, matcha και latte παντζάρι) καθώς και τις vegan και raw επιλογές σε γλυκά. Επίσης σου προτείνω να δοκιμάσεις τις νέες προσθήκες του μενού: το Pistachio Chocolate Tart (γλυκό με τρεις στρώσεις: κρέμα σοκολάτας, με επικάλυψη πιτσάτσιο και μους πιτσάτσιο), το Snickers Mousse (με φυστικοβούτυρο και φρούτα του δάσους, επικαλυμμένα με raw cacao nibs), το Berry Nice Cake (με μους από βατόμουρα και φρούτα του δάσους), καθώς και το Shock-Olatenio με μαύρη σοκολάτα που θα σε ξετρελάνει. Τέλος, αξίζει να δοκιμάσεις το Tiramisu Rehab, καθότι συνδυάζει το παραδοσιακό και γνωστό τιραμισού σε μία πιο υγιεινή εκτέλεση η οποία σε απογειώνει.

ΙΝFO: (24209300/ www.theminglecafe.com) Ερμού 153, Λάρνακα.  
FacebookMingle Cafe
Instagramminglecafe

 

MOUSON BAR & RESTAURANT
To Mouson Bar & Restaurant είναι σε όλους γνωστό ότι είναι από τα μαγαζιά που καθιέρωσαν το brunch στη Λευκωσία. Έξι χρόνια μετά πρωτοπορεί και πάλι και προσφέρει ένα μοναδικό μενού εμπνευσμένο από το χώρο του παγκόσμιου θεάματος με signature dishes που μόνο στο Μοuson θα μπορέσεις να απολαύσεις.

Το μενού: Στο νέο μενού υπάρχουν αρκετές επιλογές για vegetarians και vegans καθώς και επιλογές “After 12h…” με μεσημεριανά πιάτα για τους καλοφαγάδες! Η ανανεωμένη και νεανική ομάδα της κουζίνας αντανακλά τον ενθουσιασμό και τη φαντασία της στις επιλογές του νέου μενού και σου υπόσχεται μοναδικά γευστικά ταξίδια που σε συνδυασμό με τα μοναδικά signature brunch cocktails και τη funky μουσική θα σου χαρίσουν όμορφες και ανέμελες στιγμές στον όμορφο χώρο του εστιατορίου.

Δοκίμασε:  Το Μουσών είναι ένα bar restaurant με χαρακτήρα, και brunch πραγματικά… βασιλικό. Σερβίρεται από τις 10.00-16.00 (Δευτέρα-Κυριακή) και θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Θα ανακαλύψεις πολλές προτάσεις, αλλά για την πρώτη σου γνωριμία ρωτήσαμε και μάθαμε τα top bests sellers. Σημειώνεις; “Braveheart…the Cypriot way”, “Miss Saigon”, “Casino Royale”, “Put the Kot down” είναι λίγες από τις επιλογές που είμαστε σίγουροι πως θα σε εντυπωσιάσουν όχι μόνο για τις ευφάνταστές τους ονομασίες αλλά και για τους γευστικούς συνδυασμούς, την ποιότητα και τις λογικές τιμές. 

Τip: Από τις 18 Νοεμβρίου θα μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου brunch και τις καθημερινές γιατί στο Μouson…. Every day is a Weekend!

INFO: (22664444) Μπουμπουλίνα 15, Λευκωσία.
FacebookMouson Bar Restaurant
Instagrammousonbarrestaurant

 

PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café
Tα φρέσκα ψωμιά βγαίνουν αχνιστά από το φούρνο, τα αυγά ετοιμάζονται ποσέ, τηγανητά ή σε ομελέτες και οι παρέες γεμίζουν τα τραπέζια στο κέντρο της Λευκωσίας. Πρόκειται για το αγαπημένο πλέον σε όλους brunch στο PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café! Το PAUL μετρά 2 και πλέον χρόνια λειτουργίας στο νησί και πέραν των 130 χρόνων σε ολόκληρο το κόσμο και συνεχίζει να ικανοποιεί τους θαμώνες του με ένα από τα πληρέστερα και πλουσιότερα μενού προγεύματος! 

Το μενού: Τα ζεστά φρέσκα ψωμιά που ζυμώνονται με συνταγές οι οποίες μας ταξιδεύουν πέντε γενεές πίσω και ψήνονται καθημερινά από επαγγελματίες αρτοποιούς που ξεχωρίζουν για την αγάπη στην τέχνη τους, αλλά και οι επιλεγμένες και ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιουργούν την βάση για ένα ολοκληρωμένο μενού που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κάτι για κάθε περίπτωση. Με προσανατολισμό την ποιότητα, το PAUL προσφέρει μια σειρά από προϊόντα με στοιχεία απαραίτητα για την καλή διατροφή, με έμφαση στην γεύση και τα φυσικά τους συστατικά.

Δοκίμασε: Οι γαλλικές τηγανίτες, τα φρέσκα αρτοσκευάσματα, τα μπενετίκτ, τα croque, τα quiche και τα παραδοσιακά γαλλικά και όχι μόνο σάντουιτς είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα βρείτε στο πλούσιο του μενού! Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας με ένα καφέ φτιαγμένο με το μοναδικό χαρμάνι  που η Lavazza παρασκευάζει αποκλειστικά για τα PAUL σε ολόκληρο το κόσμο ή με φρέσκες επιλογές από χυμούς και smoothies!

Tip: Ζήσε την εμπειρία που προσφέρει το PAUL στο μοναδικό περιβάλλον των δωματίων του παλιού αρχοντικού ή στην κατάφυτη βεράντα στο κέντρο της Λευκωσίας! Απόλαυσε λαχταριστό brunch και στο νέο κατάστημα στο Mall of Cyprus! Mπορείς να βρεις και όλα τα αγαπημένα προϊόντα PAUL μέσω της υπηρεσίας delivery στο 77 77 39 39 ή μέσω της πλατφόρμας Foody & Bolt Food.

INFO: (22029377) Zήνας Κάνθερ 11, Λευκωσία, 1065./ (22000210) PAUL Mall Of Cyprus, Βεργίνας 3, 2025 Στρόβολος, Λευκωσία.
FacebookPAUL1889.Cyprus
Instagrampaulcyprus

 

SMOOTHIE FACTORY
Το ξακουστό Smoothie Factory, που έχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατηγορία των Juice Bars, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο, σε έναν υπέροχο, φωτεινό χώρο στην καρδιά της Λευκωσίας (κοντά στην Πλατεία Ελευθερίας) που ξεχωρίζει για την ατμόσφαιρα, την ηρεμία που αποπνέει, τα «φρέσκα» χρώματα. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα μαγαζί εμπνευσμένο από τα λονδρέζικα juice bars και προσφέρει ένα concept απόλυτα υγιεινό.

To μενού: Το κατάστημα προσφέρει μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα όπως Smoothies με πραγματικά φρούτα και Cold-Pressed Juices, τα οποία υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία στην κατηγορία φρέσκων χυμών, Frozen Yogurt τα οποία θα σε ξετρελάνουν με τις διάφορες επιλογές των toppings του, Juice Cleanse Program για αποτοξίνωση του οργανισμού από τις διάφορες τοξίνες. Το Smoothie Factory ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, την παραγωγή smoothies με φρέσκα φρούτα πρώτης ποιότητας, τους φυσικούς χυμούς χωρίς χρωστικές ουσίες και πρόσθετα σάκχαρα. Πέρα από ροφήματα, εδώ θα βρεις και σνακ, όπως σάντουιτς με υψηλής ποιότητας υλικά για όλες τις προτιμήσεις, σαλάτες, healthy bars, power-balls, chia puddings, frozen yogurt με stevia και φυσικά super-food bowls με εξωτικά φρούτα, που θα σε κάνουν να τα λατρέψεις με την απίστευτη γεύση τους.

Δοκίμασε: Κάθε σαββατοκύριακο -από τις 10.00-15.00- σού σερβίρει και brunch! Στο brunch menu του θα βρεις από superfood bowls, μέχρι λαχταριστά γλυκά και αλμυρά pancakes, σερβιρισμένα με φρέσκα φρούτα, maple syrup, αλλα και μία specialty homemade honey granola του μαγαζιού, που θα σε εντυπωσιάσει με τη γεύση της! Εύγευστες και ολόφρεσκες σαλάτες, σάντουιτς και επιλογές με αβγά (ομελέτες, αβγά ποσέ κ.ά.) συνδυασμένες με αβοκάντο, τυριά, σολομό που θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω!  

Τip: Πέρα από φρέσκους χυμούς και smoothies, σερβίρει και μοναδικό καφέ 100% Arabica αλλά και ζεστή σοκολάτα για να αρχίσεις τη μέρα σου με τον πιο όμορφο τρόπο!

INFO: (22335151) Στασίνου 8, Λευκωσία.
Facebook: Smoothie Factory Cyprus
Instagram: Smoothie Factory Cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close