Things to Do , Top Stories

Πάρε το ποδήλατό σου και... ποδηλάτα!

Πού να πας για... ποδηλατάδα!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2014

Ανεξάρτητα αν είναι μόδα ή όχι, το ποδήλατο αποτελεί έναν πολύ υγιεινό, οικονομικό και 'πράσινο' τρόπο μετακίνησης. Αποτελεί επίσης μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα, αν όχι σε καθημερινή βάση, τουλάχιστον για το σαββατοκύριακο. Είτε ανήκεις στους φανατικούς αυτού του μεταφορικού μέσου είτε στους περιστασιακούς οπαδούς του, το ποδήλατο μπορεί να σε βοηθήσει να γνωρίσεις την πόλη σου καλύτερα, αλλά και να απολαύσεις ενδιαφέρουσες ορεινές ή και παραθαλάσσιες διαδρομές.

Σε όλα τα πάρκα της Κύπρου υπάρχει σήμανση όπου οι επισκέπτες ενημερώνονται αν η χρήση του ποδηλάτου επιτρέπεται. Τήρησε αυτούς τους κανόνες και απόλαυσε τη βόλτα σου, ακριβώς όπως δικαιούνται να απολαύσουν τη δική τους και οι πεζοπόροι. Αν δεν έχεις ποδήλατο μπορείς σε όλες τις πόλεις της Κύπρου να νοικιάσεις ένα, από τις υπηρεσίες αυτόματης εκμίσθωσης ποδηλάτων.

Στο site του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (www.visitcyprus.com) υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τις ποδηλατικές διαδρομές Τροόδους και για όλα τα σημεία αρχαιολογικού ή φυσιολατρικού ενδιαφέροντος που προσφέρει η διαδρομή. Μπορείς να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει στις αντοχές σου. Δική μας αγαπημένη: Ψηλό Δέντρο (Πλάτρες) - Καρβουνάς, 16.2 χλμ. Καρβουνάς - Πρόδρομος, 22.7 χλμ. Πρόδρομος - Ψηλό Δέντρο (Πλάτρες), 18.2 χλμ.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close