Πάμε Ταξίδι , Guide

Τον Δεκέμβριο «ταξιδεύουμε» στη μαγευτική Βιέννη

Κλασική μουσική, κέικ σοκολάτας, αυτοκρατορική κληρονομιά, μπαρόκ κατοικίες. Αυτό και περισσότερο θα σε περιμένει στην περιήγησή σου στη Βιέννη

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2020

Τι κι αν η πανδημία μας στέρησε μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε τον κόσμο γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες, η τεχνολογία που εκμηδενίζει τις αποστάσεις και φέρνει μέσα από την οθόνη μας ακόμη και την πιο απόμερη γωνιά του πλανήτη, μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη.

Στις 10 Δεκεμβρίου online μέσω Facebook Live "ταξιδεύουμε" στην πανέμορφη Βιέννη.

Κλασική μουσική, κέικ σοκολάτας, αυτοκρατορική κληρονομιά, μπαρόκ κατοικίες. Αυτό και περισσότερο θα σε περιμένει στην περιήγησή σου στη Βιέννη!

Η Βιέννη, πρωτεύουσα της Αυστρίας, βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας στον ποταμό Δούναβη. Η καλλιτεχνική και πνευματική της κληρονομιά διαμορφώθηκε από κατοίκους όπως οι Μότσαρτ, Μπετόβεν και Σίγκμουντ Φρόιντ.

Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αυτοκρατορικά παλάτια της, όπως το Schönbrunn, η καλοκαιρινή κατοικία των Habsburg. Στην περιοχή MuseumsQuartier, σε ιστορικά και σύγχρονα κτίρια παρουσιάζονται έργα των Egon Schiele, Gustav Klimt και άλλων καλλιτεχνών.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλος σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη ξενάγηση μπορούν να βρουν πληροφορίες και link ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close