6 December 2020
Μη χάσετε , Μουσική

"Ας αφήσουμε τα παιδιά να ονειρεύονται" με μία αξέχαστη συναυλία

Sistema Cyprus: ‘Let the Children Dream’

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020

Το μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα Sistema Cyprus παρουσιάζει τη συναυλία με τίτλο: Let the Children Dream, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.
Το Sistema Cyprus επιστρέφει με το μήνυμα: "Ας αφήσουμε τα παιδιά να ονειρεύονται".

Στη μουσική εκδήλωση θα παρουσιαστούν η ορχήστρα SISTEMA CYPRUS μαζί με την Cyprus Chamber Orchestra. Διευθύνει ο Σαντιάγο Οσσά Αλζάτε. 50 παιδιά του Sistema Cyprus και 20 επαγγελματίες μουσικοί της Cyprus Chamber Orchestra, θα προσφέρουν στο κοινό μια αξέχαστη συναυλία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα κλασσικής και κοσμικής μουσικής αλλά και την Πρεμιέρα του έργου "Modus Cyprius", το οποίο γράφτηκε ειδικά για την ορχήστρα του Sistema Cyprus, από τον Κύπριο συνθέτη Αντρέα Μιχαλόπουλο.

Η είσοδος για την συναυλία θα είναι 5 ευρώ και το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια στο www.soldouttickets.com.cy και σε όλα τα καταστήματα Stephanis.

Χρυσός χορηγός της συναυλίας είναι το ίδρυμα Andrey and Julia Dashin’s Foundation
Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες ΥΠΠΑΝ
Υποστηρικτές της συναυλίας είναι οι οργανισμοί: Cablenet, Grant Thornton, Get Fresh, Δήμος Λευκωσίας και Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο

Οδηγίες προς θεατές: Για την ασφαλή διοργάνωση της εκδήλωσης και την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, δεν θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο. Το κοινό επιβάλλεται όπως προεξασφαλίζει τις θέσεις του ηλεκτρονικά στο https://www.soldoutticketbox.com/, είτε από τα καταστήματα Stephanis. Οι θεατές προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδό τους. Απαραίτητη η χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Περισσότερα για το Sistema Cyprus 
Το Sistema Cyprus αποτελεί ένα μουσικο-κοινωνικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από το El Sistema της Βενεζουέλας,  που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε όλα τα παιδιά και νέους μέσα από τη δημιουργία Ορχηστρών και Χορωδιών. Ο δεύτερος του στόχος είναι η προώθηση του  σεβασμού και της αναγνώρισης ευάλωτων ομάδων από την κοινωνία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2018 στην αίθουσα Ειρήνη, που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Λευκωσίας  και στη Λάρνακα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους. To Sistema Cyprus, είναι μέλος του Sistema Europe, του Ευρωπαϊκού δικτύου το οποίο φιλοξενεί όλα τα προγράμματα Sistema που είναι εμπνευσμένα από το El Sistema της Βενεζουέλας. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό αλλά και για το πως μπορείτε να στηρίξετε το Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο https://www.sistemacyprus.com/donate-now/ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close