Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

6 μαγαζιά με τα πιο εντυπωσιακά Christmas Cake

Χριστουγεννιάτικα γλυκά μικρά έργα τέχνης από 6 ζαχαροπλαστεία της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δεκέμβριος μόλις έκανε ποδαρικό και αρχίσαμε ήδη να μετράμε αντίστροφα για την πιο εορταστική και αγαπησιάρικη περίοδο του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Και παρόλο που φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας περιμένουν στιγμές ζεστασιάς με τους δικούς μας ανθρώπους, εκπλήξεις, δώρα, λαχταριστά γλυκά και φαγητά. Είναι η ιδανική περίοδος για να ξεχνάς δίαιτες και θερμίδες. 

Πρωταγωνιστής και φέτος θα είναι το χριστουγεννιάτικο κέικ, το οποίο είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων γιατί πολύ απλά μας θυμίζει τη μαμά μας και ζεστές οικογενειακές στιγμές γύρω από το τζάκι.

Εξ ου και εμείς, πιο κάτω σου προτείνουμε 5 ζαχαροπλαστεία που φτιάχνουν τα πιο μοντέρνα, πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα κέικ σε χρώματα, σχήματα και μεγέθη.  

Boutique Patisserie
Στο γλυκό και κομψό μαγαζάκι της Μαριέλλας ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα πας και θα βρεις αυτό το κάτι το έξτρα. Τα υπέροχα γλυκά της ξεχωρίζουν ολόχρονα για τη νοστιμιά τους καθώς και για την εξαιρετική αισθητική και παρουσίαση. Όμως κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, η δημιουργική ζαχαροπλάστρια ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Φέτος για παράδειγμα, μας ετοιμάζει υπέροχα, πλούσια Christmas Cake μοναδικά διακοσμημένα, σε 2 μεγέθη (16cm-45 και 20cm - 55). 
(22100333)  Λεωφόρος Νίκης 7, Λευκωσία.

La Galerie by Galactica
Στο φινετσάτο La Galerie by Galactica Patisserie θα βρεις γλυκά πραγματικά έργα τέχνης για όλα τα γούστα σε υπέροχες γεύσεις και εκδοχές. Και φυσικά δεν θα μπορούσε κι αυτές τις γιορτές να μη μεγαλουργήσει. Ο Executive Pastry Chef του λοιπόν, Χρήστος Παντελή, και η δημιουργική ομάδα του πατισσερί δημιούργησαν και φέτος κάτι μαγικό, χριστουγεννιάτικες γλυκοδημιουργίες, τις οποίες μας συστήνουν. Σημείωσε: Christmas cakes, μυρωδάτους κουραμπιέδες, ροδίνια, μελομακάρονα, και άλλα πολλά.

 

Columbia Confectionery
Η αρχή έγινε το 2018, όταν οι δεξιοτέχνες chef του ομίλου Columbia Restaurants παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό τις μοναδικές γλυκές τους δημιουργίες, με την υπογραφή του Columbia Confectionery. Υπέροχα γλυκά, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση, αλλά και ποικιλία από ψωμιά έγιναν η ιδιαίτερη πρόταση του ομίλου στο κοινό της Λεμεσού που απολαμβάνει τους γλυκούς πειρασμούς. Η εντυπωσιακή γκάμα από τούρτες, πάστες και τάρτες, λαχταριστά σοκολατάκια, παγωτό, αλλά και ονειρεμένα macarons, παρουσιάζονται στον κομψό χώρο του Columbia Confectionery, στη λεωφ. Μακεδονίας, αλλά και στο κέντρο της πόλης, στο Columbia Plaza, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει και τον καφέ του, παρέα με ένα υπέροχο επιδόρπιο.  Aυτά τα Χριστούγεννα μάλιστα η γκάμα των δημιουργιών, εμπλουτίζεται με γιορτινές δημιουργίες, καλάθια δώρων και λαχταριστά γλυκά που θα σε βάλουν στο πνεύμα των γιορτών!  Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, υπέροχες συνθέσεις δώρων, τα πιο εντυπωσιακά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κέικ και το νόστιμο Panettone, gingerbread, Handmade σοκολάτες, Choco Tree κ.ά. Δες ολόκληρη τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή στο διαδίκτυο

Galette Artisan Bakery
Την εμφάνισή τους έκαναν εδώ και λίγες μέρες τα Christmas cakes στα ράφια των φούρνων, ζαχαροπλαστείων και όλων εκείνων των καταστημάτων με γιορτινά καλούδια. Θα τα βρεις σε μικρά, μεγάλα μεγέθη, χρωματιστά, με σχέδια, χαρωπά αλλά και τα κλασικά με τη λευκή επίστρωση και την κόκκινη κορδέλα. Κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλά γιορτές χωρίς Christmas Cake δεν γίνεται. Eμείς πέσαμε πάνω σ' αυτά του μικρού Galette Artisan Bakery στη Λεμεσό, τα οποία πραγματικά είναι εντυπωσιακά και φτιαγμένα με την παραδοσιακή συνταγή. Διατίθενται μόνο με παραγγελία και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 μεγέθη: το μικρό (€18), το μεσαίο (€32) και το μεγάλο (€45). 
(25100715) Σπύρου Αραούζου 33, Λεμεσός.

 

Άρωμα Βανίλιας
Το Χριστουγεννιάτικο κέικ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων γιατί πολύ απλά μας θυμίζει τη μαμά μας και ζεστές οικογενειακές στιγμές γύρω από το τζάκι. Εξ ου και στο Άρωμα Βανίλιας σού το ετοιμάζουν με πολύ μεράκι και αγάπη και σε διάφορες εκδοχές. Δοκίμασε το κλασικό πλούσιο κέικ με τα γλυκά του κουταλιού, αποξηραμμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς (τα οποία φτιάχνονται σε δύο μεγέθη - 16cm & 20cm). Παρόλα αυτά αν δεν είσαι κλασικός τύπος και προτιμάς να το δοκιμάσεις στην πιο μοντέρνα του εκδοχή, το Άρωμα Βανίλιας σού προτείνει πλούσιο κέικ σοκολάτας με  γκανάζ σοκολάτας και κρέμα φουντουκιού.
(22510234) Λεωφόρος Στροβόλου 162, Λευκωσία.

Pralina Confectioneries
Aνακαλύψτε το μαγικό κόσμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής όπως μόνο τα Pralina Confectioneries μπορούν να τον προσφέρουν μέσα από μοναδικές γλυκές δημιουργίες. Αγνές πρώτες ύλες, κορυφαίοι chef, άψογη εξυπηρέτηση και υψηλή αισθητική αποτελούν μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά των Pralina Confectioneries. Tώρα μάλιστα τις γιορτές σού ετοιμάζουν μοναδικές σοκολάτες, σε διάφορες εκδοχές, πλούσια καλάθια δώρων, γιορτινά cupcake, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, αλλά και υπέροχα christmas cake! 
(22356700) Νίκου Κρανιδιώτη 7, Συγκρότημα 5, Κατ. 6 Έγκωμη/ (25355336) Θέκλας Λυσιώτη 39, Κτίριο Αχιλλέως, Συγκρότημα Β, 3030 Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close