News , Guide

Βροχερό το σκηνικό του καιρού σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2020

Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως κοντά στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται σποραδικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το επόµενο τριήµερο, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close