Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Κλείνει και το Γρανάζι (προσωρινά)

Η ανακοίνωση της ομάδας του

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2020

Tο πρωτευουσιάνικο μπαρ, Γρανάζι, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα η Λευκωσία τόσο για το μοναδικό του χαρακτήρα, όσο και την μπάρα αλλά και τα πιάτα του, αποφάσισε να παραμείνει κλειστό για το ερχόμενο σαββατοκύριακο με την ελπίδα να επιστρέψει σύντομα! 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του αναφέρει: 

"Τους τελευταίους μήνες, έπρεπε να προσαρμοστούμε όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την παράξενη πραγματικότητα. Έχουμε εφαρμόσει όλες τις σχετικές οδηγίες και αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τα μέτρα και τους κανονισμούς, σχετικά με την κοινωνική απόσταση, φορώντας μάσκα και χαμογελώντας κάτω από αυτήν!

Σήμερα ωστόσο έχουμε λάβει κάποια δυσάρεστα νέα, έχουμε ενημερωθεί ότι ένα από τα μέλη της ομάδας μας, στα τεστ μας, που διενεργούμε τακτικά, ήταν θετικό. Εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες, έκανε τεστ όλη η υπόλοιπη ομάδα, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ απολυμάναμε και το μαγαζί μας.

Το μέλος της ομάδας που βρέθηκε θετικό δεν βρισκόταν στις εγκαταστάσεις από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας. Ωστόσο, λαμβάνοντας όλες τις σχετικές προφυλάξεις θα παραμείνουμε κλειστοί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5/12 και 6/12 και ελπίζουμε να επιστρέψουμε ξανά το Σάββατο 12/12.

Η αγάπη, η υποστήριξη και η κατανόησή σας, ήταν τεράστια αυτές τις μέρες. Μας υπενθυμίσατε ότι, το γρανάζι, είναι μέρος μιας κοινότητας που ξεπερνά τα μπαρ και τα ποτά και σας ευχαριστώ για αυτό.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Ωστόσο, είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα φιλοξενήσουμε ξανά τα χαρούμενα πρόσωπά σας. 

Μέχρι τότε, μείνε ασφαλείς.
Στην υγειά σας, η ομάδα γρανάζι"

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close