Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μαγικά Χριστούγεννα σε ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο βουνό

Ξύλο, παραδοσιακή πέτρα της Κύπρου, φωτιά στο τζάκι, ζεστή ατμόσφαιρα και ένα ειδυλλιακό σκηνικό... για τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2020

"Λαμπερά" δωμάτια με μοναδική θέα, τζάκι, υπέροχο φαγητό, χαλάρωση, spa, απομόνωση, και όλα όσα χρειάζεσαι αυτές τις μέρες θα τα βρεις συγκεντρωμένα σε ένα μοναδικό μέρος, ένα ησυχαστήριο για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή σου! 

Το ιδανικό μέρος, γι' αυτές τις γιορτές είναι ένα ξενοδοχείο-μπουτίκ που έχει αναγάγει το interior design σε τέχνη πραγματική και την τέχνη της χαλάρωσης σε κύριο μέλημά του! Φέτος, λοιπόν, θα κάνεις διακοπές σε ένα μοναδικό θέρετρο, στο Ayii Anargyri Healing Spa Resort στη Μηλιού.

Ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα! 

Μοναδική απόδραση
Σε μια πανέμορφη τοποθεσία, το θέρετρο προσφέρει μια μοναδική απόδραση… ένα χώρο πλήρους ηρεμίας και τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς τα ιαματικά λουτρά.

Εδώ θα βρεθείς να απολαμβάνεις πολυτελή δωμάτια με αισθητική, θεραπείες spa που θα σου προσφέρουν ανακούφιση και χαλάρωση, γνώριμες γεύσεις που σμίγουν ιδανικά με ανατρεπτικές εκπλήξεις, άψογη εξυπηρέτηση και στιγμές πραγματικής ξεκούρασης και περιποίησης.

Εξάλλου, οι διακοπές οφείλουν να είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort στο χωριό Μηλιού στην Πάφο δημιουργήθηκε το 1869 και ανακαινίστηκε το 2009, παρουσιάζοντας μία εικόνα με αξεπέραστη ομορφιά, με φυσική πέτρα και ξύλο, που διατηρεί ωστόσο το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της Κύπρου. Έχει κτιστεί μέσα σε ένα περιβάλλον εσπεριδοειδών και άλλων καρποφόρων δέντρων, πολλά από τα οποία τα είχε φυτέψει ο κύριος Ζήνων Χρύσανθου, ο άνθρωπος που οραματίστηκε αυτό που θα μπορούσαν να γίνουν οι Άγιοι Ανάργυροι.

Ζήσε την απομόνωση στα καλύτερά της!
Σε μια καταπράσινη κοιλάδα, το θέρετρο προσφέρει μια μοναδική απόδραση, έναν χώρο πλήρους ηρεμίας και τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς τα ιαματικά λουτρά. Αυτό το ξενοδοχείο-μπουτίκ διαθέτει μόνο 56 (μοναδικά) δωμάτια, έχει ειδικές εγκαταστάσεις spa στο χώρο, εστιατόριο το οποίο διαθέτει τραπεζάκια γύρω από την πισίνα (σε ένα μαγευτικό περιβάλλον) και εστιατόριο κάβα όπου μπορείς να απολαύσεις τις γαστρονομικές δημιουργίες με φρέσκα, εποχιακά υλικά αλλά και εκλεκτά κρασιά προσεκτικά φτιαγμένα και διαλεγμένα για να χαρίσουν τον ουρανίσκο σου μοναδικές εμπειρίες. Τα πλείστα προϊόντα φτιάχνονται εδώ, με τα πιο εκλεκτά προϊόντα: από τις αλοιφές (ταχίνι, ταραμά, τζατζίκι, τυροκαυτερή), μέχρι τις μαρμελάδες (σύκο, πορτοκάλι, μανταρίνι), το ελαιόλαδο, το μέλι, ακόμα και το κρασί! 

To μοναδικό θέρετρο σε περιμένει αυτές τις γιορτές για μία μοναδική εμπειρία! 
Κλείσε διαμονή, στο www.aasparesort.com & info@aasparesort.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close