Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

«Under/pants, part 1»: Σ' αυτήν την παράσταση μπορείς να συμβάλεις κι εσύ

H παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Nicosia Pop Up Festival και παρουσιάζεται για δύο μόνο μέρες στο Θέατρο Πόλης – ΟΠΑΠ.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2020

Μία γυναίκα σε μία συνάντηση A.Α (Ανώνυμων Αυνανιστών). «Είναι ανακουφιστικό να ξέρω ότι δεν είμαι μόνη» ομολογεί και ξεκινάει να αφηγείται με αφορμή το γεγονός πως η μητέρα της, την «τσάκωσε» να αυνανίζεται στο παιδικό της δωμάτιο. Πως μπορεί μια τέτοια στιγμή να επηρεάσει την πορεία μιας γυναίκας; Μια παράσταση που επιδιώκει να ξεκινήσει μια συζήτηση για το πόσο εύκολα μιλάει κανείς για το σώμα του. Πόσο εύκολα το αγγίζει; Πόσο επηρεάζει άραγε η αντίληψη για το σώμα μας γενικότερα τις σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους;
 
Στην παράσταση ακούγονται αποσπάσματα από πραγματικές συνεντεύξεις γυναικών οι οποίες συμμετείχαν στην έρευνα που έγινε με αφορμή το ανέβασμα της συγκεκριμένης παράστασης. Το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από αυτό το πρώτο μέρος της έρευνας οδήγησε τα μέλη της ομάδας να διευρύνουν τη δουλειά. Ως εκ τούτου με αφορμή την παράσταση «Under/pants, part 1», η ομάδα κάνει ένα κάλεσμα σε όποιον/ όποια ενδιαφέρεται να γίνει μέρος του επόμενου εγχειρήματός της και να συμμετάσχει στις συνεντεύξεις που πραγματοποιεί. Το υλικό που θα προκύψει από τις συνεντεύξεις θα συμβάλει στη δραματουργία ενός μεγαλύτερου project με τίτλο «Under/ pants, part2» το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021. 

H παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Nicosia Pop Up Festival και παρουσιάζεται για δύο μόνο μέρες στο Θέατρο Πόλης – ΟΠΑΠ. 

Συντελεστές:
Κείμενο: Νάγια Τ. Καρακώστα, Ελένη Αναστασίου
Σκηνοθεσία: Ελένη Αναστασίου
Ερμηνεύει: Νάγια Τ. Καρακώστα
Επί σκηνής οι μουσικοί: Τζούλιαν Κουκκίδης, Λεόντιος Κυριάκου

>> 15 & 17 Δεκεμβρίου 2020, Θέατρο Πόλης - ΟΠΑΠ (έναντι Παλιάς Ηλεκτρικής), 19:30
Διάρκεια 30'
Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στο 99818208.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close