Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2022
Θέλοντας να γίνουμε ένα μαζί με την φύση, στις 20/11/22 στον Λυθροδόντα (θα σταλθεί η ακριβής τοποθεσία στους συμμετέχοντες), πάμε για ιππασία, και πεζοπορία σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες κυπριακό μπούκωμα.
Λίγα λόγια για την ιππασία:
Η ιππασία θα έχει ως αφετηρία το αγρόκτημα με τα άλογα, όπου οι εκπαιδευτές μας, θα μας δείξουν κάποιες βασικές τεχνικές χειρισμού των αλόγων. Μετέπειτα, η ομάδα μαζί με τους εκπαιδευτές, θα ακολουθήσει ιππασία εκτός του αγροκτήματος σε μία μοναδική διαδρομή μέσα στην παρθένα φύση. Η διάρκεια της δραστηριότητας είναι 1 ώρα.
Λίγα λόγια για την πεζοπορία:
Η πεζοπορία μας θα έχει ως αφετηρία το αγρόκτημα με τα άλογα. Μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας, θα περπατήσουμε και θα εξερευνήσουμε την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα κάνουμε κάποιες διατάσεις - 5 λεπτά (για όποιον θέλει) με στόχο τη μυϊκή τόνωση και την αποσυμφόρηση από το άγχος. Η διάρκεια της δραστηριότητας είναι 1 ώρα.
Λεπτομέρειες εκδήλωσης:
Θα χωριστούμε σε 2 ομάδες των 8 ατόμων. Κάθε ομάδα θα περάσει και από τις δύο δραστηριότητες.
Κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ το άτομο
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:
- Γυμναστές με ειδίκευση στις υπαίθριες δραστηριότητες
- Οργάνωση εκδήλωσης
- Μάθημα βασικής τεχνικής ιππασίας και ιππασία
- Πεζοπορία
- Κουτί πρώτων βοηθειών
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η πληρωμή ολόκληρου του ποσού γίνεται στους πιο κάτω τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 4 ημερών μετά την κράτησή σας. Σε αντίθετη περίπτωση, η κράτηση ακυρώνεται.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ:CY95 0020 0195 0000 3570 3249 2261 ή μέσω της υπηρεσίας quick pay bank of cyprus στο 99251074 (Δικαιούχος: Andreas Tsangaris)
• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΤΔ: CY44 0050 0347 0003 4710 F293 4801 (Δικαιούχος: Andreas Tsangaris)
Μαζί σας πρέπει να έχετε:
Καλά αθλητικά παπούτσια ή ορειβατικά
Παντελόνι γυμναστικής ή κολάν
Δεύτερη μπλούζα, κάλτσες, μία μικρή πετσέτα (αλλαξιά)
Σνακ
Νερό
Σακίδιο πλάτης
Αδιάβροχο (απαραιτήτως)
Καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό
Χαρτομάντηλα
Μπατόν (προαιρετικά)
Σημειώση 1. Για την καλύτερη λειτουργία της εκδήλωσης και για λόγους ασφαλείας, οι συμμετέχοντες πρέπει να συμμορφώνονται στις οδηγίες των συνοδών.
Σημείωση 2. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, η εκδρομή μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία. Οι συμμετέχοντες που δεν μπορούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ημερομηνία θα έχουν επιστροφή χρημάτων. Αν όμως και πάλι οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, η εκδήλωση ακυρώνεται οριστικά και γίνεται επιστροφή χρημάτων σε όλους. Σε περίπτωση ακύρωσης από τους συμμετέχοντες, 7 μέρες ή λιγότερες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης, τα χρήματα δεν επιστρέφονται.
Σημείωση 3. Φωτογραφικό υλικό κοινοποιείται στη σελίδα μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από κάθε εκδήλωση. Με τη συμμετοχή σας σε εκδήλωση του Salonica View σημαίνει ότι αποδέχεστε και την κοινοποίηση φωτογραφιών. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
07:45 - Συνάντηση στο χώρο της δραστηριότητας
08:00 - Έναρξη πεζοπορίας ( Α ομάδα ) & Ένάρξη Ιππασίας (Β ομάδα)
09:00 - Έναρξη πεζοπορίας ( Β ομάδα ) & Ένάρξη Ιππασίας ( Α ομάδα)
10:00 - Κυπριακό μπούκωμα
Για κρατήσεις, μπείτε στο SalonicaView.
Σχετικά

Η (Oktoberfest Edition) γιορτή που θα μαζέψει όλη την πόλη εκεί
Cyberness: Oktoberfest Edition στο Kolla στη Λεμεσό

Ήρθε η ώρα για το ετήσιο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Λάρνακα!
Πάνω από 200 πάγκοι, γεύσεις, μουσική και μαγεία σε ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δάσος

Το Original Oktoberfest έρχεται στη Λευκωσία, με παραδοσιακές γερμανικές μπύρες, ζουμερά hot dogs κ.ά.
Μπίρες, μουσική, φαγητό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone

Το 2ο Pingy Pongo Event με τουρνουά, μουσική, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
Με ελεύθερη είσοδο

«Mission Possible: The Sequel»: Ζήσε την επιστήμη από κοντά στο European Researchers’ Night 2025
Ραντεβού στην Κρατική Έκθεση

«I Am Back»: Ο Δημήτρη Γιωρκάτζης επιστρέφει για μία βραδιά γέλιου
Με τον Φίλιο Τσιγαρίδη στο Σατιρικό Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2025 έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά