Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτό είνα το νέο ξενοδοχείο της Atlantica Hotels & Resorts στον Πρωταρά

Atlantica Aqua Blue: Ανοίγει τις πόρτες του το 2021 στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι έχει αναλάβει τη διαχείριση του τετράστερου ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το όμορφο δασικό πάρκο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά. Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει υπό την πλήρη διαχείριση του ομίλου την καλοκαιρινή περίοδο του 2021.

Υπό νέα διαχείριση, συντήρηση και εκ βάθρων ανακαίνιση συνολικής αξίας 12 εκατομμυρίων, το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά απο 240 δωμάτια ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες και περιλαμβάνει τύπους δωματίων όπως δίκλινα δωμάτια, σουίτες και δωμάτια με πισίνες, τα οποία έχουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στιλ με χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.

Στα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου, η γαστρονομία απογειώνεται σε ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών προκλήσεων σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο περιβάλλον. Στο εστιατόριο Vasilikos θα σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ στο εστιατόριο Elia, θα συνδυάζονται περίτεχνα γεύσεις από την κυπριακή και την ελληνική κουζίνα. Στο lobby bar του ξενοδοχείου, όπως και στα μπαρ που βρίσκονται ανάμεσα στις 3 πολυτελή πισίνες του ξενοδοχείου, θα σερβίρονται δροσιστικά ποτά και κρύοι καφέδες. Επιπλέον, δροσερά πιάτα όπως και αμέτρητες επιλογές με απολαυστικά κοκτέιλ θα σερβίρονται στο Seven Skies roofbar του ξενοδοχείου.

Επίσης, ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται γυμναστήριο όπως και 3 πισίνες, μια πισίνα ενήλικων, μια πισίνα εξωτερικών δραστηριοτήτων, μια οικογενειακή και μια παιδική με τσουλήθρες.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, με προτεραιότητα την εξαίρετη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Atlantica Hotels & Resorts υπόσχεται να συνεχίσει να καταβάλει ακούραστη προσπάθεια για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, ο όμιλος Atlantica Hotels and Resorts είχε αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του ιού COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες, με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία τόσο των πελατών, εργαζομένων, και προμηθευτών της. Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα τα οποία ακολουθούνται σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου:

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική Κυπριακή Ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 49 ξενοδοχειακών μονάδων.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close