Wine Guide , Εστιατόρια

The House of Drinks: Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στα κρασιά και ποτά από όλο τον κόσμο

Ένας χώρος εξαιρετικής αισθητικής που εξυπηρετεί λίγο πολύ όλο το νησί

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2020

Η Cavaway που εδρεύει στη Λάρνακα, ιδρύθηκε το 2003 και έχει ως κύρια δραστηριότητα την προώθηση και διανομή αλκοολούχων και μη-αλκοολούχων ποτών και κρασιών στην Κύπρο. 

Αυτήν τη στιγμή, η εταιρεία διανομής Cavaway εξυπηρετεί επιτυχώς ένα μεγάλο δίκτυο πελατών σ’ ολόκληρο το νησί…Πρόκειται για μία αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Κύπρο η οποία ασχολείται με τη διανομή τοπικών και εισαγόμενων ποτών, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας. Οι στρατηγικές συνεργασίες της, με τοπικές και παγκόσμιες εταιρείες, αποτελούν μέρος της αυξανόμενης επιτυχίας της.  

Ένα δίκτυο που καλύπτει όλη την Κύπρο
Η πείρα μας στη στόχευση των ορθών προϊόντων, στην αντίστοιχη στοχευμένη αγορά, όπως είναι τα μπαρ, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα σουπερμάρκετ κ.ο.κ., αποτελούν ένα από τα πλεονεκτήματά μας, που διαφοροποιεί την εταιρεία μας, εδώ στην Κύπρο. Η αυξανόμενη λίστα των πελατών μας, με 2 χιλιάδες πεντακόσιους ενεργούς πελάτες, καλύπτει μια σειρά καναλιών διανομής, ώστε τα προϊόντα σας να μπορούν να τοποθετηθούν και να πετύχουν.  

A success story…
Η δική μας εταιρεία, ιδρύθηκε το 2003 και απασχολεί σήμερα τριάντα τρεις εργαζόμενους. Ο ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής, κύριος Βάσος Μωϋσέως, είχε προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και την τοπική αγορά για είκοσι τέσσερα χρόνια.

Το όραμα για το νέο ξεκίνημα ήταν να προσφέρει στην κυπριακή αγορά, μια ειδική και μοναδική εμπειρία στον κόσμο των οινοπνευμάτων.

Το 2013 ήρθε η επέκταση της αποθήκης στα 6000 τετραγωνικά μέτρα που συνδέεται απευθείας μ’ ένα κατάστημα λιανικής 1000 τετραγωνικών μέτρων, το «House of Drinks».

Τον Οκτώβριο του 2019, η Cavaway έγινε μέλος του Alexandrion Group, ενός από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οινοπνευματωδών ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και δημιουργός brands, δημιουργώντας όλες τις συνέργειες και προϋποθέσεις για να διευρύνει το επιχειρηματικό της φάσμα και να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά της Κύπρου.
 

«House of Drinks»: Η μεγαλύτερη γκάμα αλκοολούχων ποτών στην Κύπρο!
Το δικό μας «House of Drinks» είναι ένα μοναδικό κατάστημα, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσει όλες τις μάρκες όλων των εισαγωγών και τοπικών εταιρειών και να τις φιλοξενήσει κάτω από την ίδια στέγη.  
Ένας μοναδικός και τροποποιημένος χώρος είναι διαθέσιμος για δοκιμές κρασιού και ουίσκι, καθώς και μαθήματα για bartending.

Εδώ θα βρεις και τα ιδανικά δώρα για τις γιορτές
Δημιουργούμε δώρα με νόημα και έμφαση όχι μόνο στο ίδιο το προϊόν αλλά και στην εμφάνιση ολόκληρου του πακέτου.

Ένα κορυφαίο κρασί ή ποτό, συνοδευόμενο από «premium σοκολάτες», είναι το απόλυτο επιχειρηματικό ή εταιρικό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε. Δείξτε μας εμπιστοσύνη και θα προετοιμάσουμε για εσάς καταπληκτικά δώρα, με προϊόντα της επιλογής σας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, ποτών και αξεσουάρ, έχοντας τη δυνατότητα να τα συνοδεύσετε με σοκολάτες, μπισκότα και «φουά γκρα» (foie gras), δίνοντάς σας απεριόριστες επιλογές που ικανοποιούν όλα τα γούστα.
Με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό δώρο, για τους επιχειρηματικούς σας συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, τους φίλους ή τους αγαπημένους σας. 

Μπορούμε να παραδώσουμε τα δώρα σας με ασφάλεια και σε άριστη κατάσταση σε όλη την Κύπρο.

INFO:
Δωδεκανήσου 4, Αποθήκες 1-6, 7060, Λιβάδια, Λάρνακα.
Πληρ. 7000 85 88
Fax: 24662305
Email: info@cavaway.com
Facebookcavawayltd/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close