Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2022
Στο πλαίσιο του 44ου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου και Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο εκδηλώσεων στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού, την Εταιρεία Cyprus Airports (F&B) και την Hermes Airports.
Συγκεκριμένα, στις 22/11/22, από τις 7.00πμ μέχρι και τις 11.00πμ, θα προσφέρεται δωρεάν κυπριακό πρόγευμα σε όλους τους τουρίστες/επιβάτες που αναχωρούν από τα δύο μας αεροδρόμια, ως ένδειξη εκτίμησης για την επιλογή της χώρας μας για τις διακοπές τους, αναδεικνύοντας παράλληλα την κυπριακή οινογαστρονομία, αλλά και τον κοινωνικό ρόλο της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου μας, μέσα από τη στήριξη που παρέχεται στους τοπικούς παραγωγούς.
Σημειώνεται ότι ο θεσμός του σήματος «Κυπριακό Πρόγευμα», με το οποίο επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται η συμμόρφωση ξενοδοχειακών μονάδων και κέντρων αναψυχής με συγκεκριμένα αποδεκτά κριτήρια ποιότητας που βασίζονται στη γαστρονομική κουλτούρα και φιλοξενία του νησιού μας, περιλαμβάνεται στους στόχους της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030 μαζί με άλλες 12 ετικέτες ποιότητας που αντικατοπτρίζουν τη νέα ταυτότητα του τουριστικού μας προϊόντος.


Κεντρική φωτογραφία: A.Savin, WikiCommons
Σχετικά
5 ταβέρνες στη Λευκωσία για βραδιές με ζωντανή μουσική
Ελληνικοί ρυθμοί, παραδοσιακές γεύσεις και η πιο παρεΐστικη ατμόσφαιρα της πόλης
Το Salt & Fire παρουσιάζει το “Wagyu Unleashed”, μία ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με Rangers Valley WX Wagyu
Mία βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στο κορυφαίο WX Wagyu της Rangers Valley, μέσα από μια σειρά προσεκτικά επιμελημένων πιάτων
«Wine Gems of Italy»: COR Gastronomy & Vinologie Cyprus παρουσιάζουν μία ξεχωριστή βραδιά
Ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού πολλαπλών πιάτων, συνοδευόμενο από εκλεκτά ιταλικά κρασιά, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό εστιατόριο
Αυτός είναι κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.
Το αγαπημένο μοντέρνο μανάβικο της πόλης ανακοινώνει το κλείσιμό του στο τέλος της χρονιάς
Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας κατεβάζει ρολά
Taste Atlas: Τα 20 καλύτερα πιάτα με κοτόπουλο στον κόσμο - Ποιο ελληνικό είναι ανάμεσά τους
Μια νέα λίστα δημοσίευσε το Taste Atlas - Τουρκία και Ινδία κατέχουν τις περισσότερες θέσεις στη λίστα
Δοκιμάσαμε το νέο μενού του Jamie’s Italian στη Λευκωσία
... και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι από τις πιο νόστιμες, comfort και δημιουργικές γευστικές εμπειρίες που έχουμε απολαύσει!
Amore: Βρεθήκαμε στο talk of the town του φθινοπώρου
... και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας
Plage Du Soleil: Υποψήφιο για τα Eating Awards 2025
Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στη Λεμεσό
Αυτά είναι τα 6 πιο όμορφα εστιατόρια που υπάρχουν στην Ευρώπη
Από την Γαλλία μέχρι τη Φινλανδία: Ποια είναι τα έξι ομορφότερα εστιατόρια στην Ευρώπη
Φαγητό, κρασιά νέας σοδειάς και κοκτέιλ κουμανδαρίας, σε μία γιορτή στο οινοποιείο
Στο Οινοποιείο Ρεβέκκα στήνουν μία βραδινή γιορτή για το τέλος της σεζόν