Θέατρο , News

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μισθός, νικημένος από τον καρκίνο

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2020

Ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο και σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Σπύρος Μισθός έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό ως αστυνομικός στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου στον ΑΝΤ1. Η εξόδιος ακολουθία του ηθοποιού θα ψαλεί στα Γιάννενα.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή... Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου. ο Σπύρος Μισθός... Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα. Καλό ταξίδι Σπυράκο μας».

Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή..Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

Τα τελευταία χρόνια, ο Σπύρος Μισθός ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά, προσπαθώντας να μεγαλώσει μόνος του τα δυο παιδιά του. Έπειτα από μια σκληρή δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, κατάφερε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών, αλλά τα οικονομικά προβλήματα τον είχαν πνίξει και τον είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο. «Με βοηθούν κάποιοι άνθρωποι δικοί μου από τα Γιάννενα, δυο συγγενείς μου και γνώρισα και πολλούς φίλους. Είδα πόσοι άνθρωποι με αγαπάνε από το χώρο μου. Με βοηθάει πάρα πολύ ένας θεατρικός επιχειρηματίας που δεν θέλω να πω το όνομά του» είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Ciao».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close