Μουσική , Music News

"Next Christmas θα έρθεις Θεσσαλονίκη": Το viral τραγούδι των ημερών

Next Christmas I'll give you my heart: Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης «σε λέει να μείνεις σπίτι»

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020

H Θεσσαλονίκη ήταν μία από τις πόλεις που χτυπήθηκε αλύπητα από τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος. Οι συνθήκες λοιπόν για τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικές. Αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει και το Χριστουγεννιάτικο νέο τραγούδι που έχει τίτλο “Next Christmas”.

«Όταν όλα θα έχουν περάσει η Θεσσαλονίκη θα είναι η πόλη που θα θέλεις να ταξιδέψεις! Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι οι άνθρωποι της.’ Άνθρωποι χαμογελαστοί… αισιόδοξοι… αγωνιστές! Άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω στα αδιέξοδα! ‘Άνθρωποι που θέλεις να τους γνωρίσεις».

Με αυτά τα λόγια ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνοδεύει το εορταστικό του βίντεο για να στείλει το μήνυμα αισιοδοξίας της πόλης. Μια παραγωγή που έγινε μέσα στις δύσκολες συνθήκες του lockdown, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, δίνοντας το στίγμα της πόλης και προβάλλοντας το ισχυρότερο πλεονέκτημα της: Τους καθημερινούς ανθρώπους.

Το βίντεο έγινε κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων με όλες τις απαραίτητες άδειες και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Η γιορτινή παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης “Next Christmas” είναι μία διασκευή της κλασσικής επιτυχίας των Wham “Last Christmas” και είναι και το ευχετήριο μήνυμα που στέλνει η Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close