Εκδρομές να πας , Guide

Ώρα για μυρωδιές τριαντάφυλλου, μαζί με το «The Rose Factory», στον Αγρό!

Βολτάραμε και σας προτείνουμε, χωρίς δισταγμούς, να το επισκεφτείτε.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή την Κυριακή, πείτε ένα φωναχτό «ναι», για μια εκδρομή μέχρι τον παραδεισένιο Αγρό, της Επαρχίας Λεμεσού.  Φυσικά και μία επίσκεψη στο «The Rose Factory», θα σας κάνει να ζωντανέψετε όλο σας το «είναι» και να πιστέψετε πως πραγματικά υπάρχουν πανέμορφα μέρη στην Κύπρο μας.

Η ιστορία του εργοστασίου, ξεκίνησε από την οικογένεια Τσολάκη, πριν περίπου 70 χρόνια, με την καλλιέργεια δικών της τριανταφυλλιών, αυτών των «μυρωδάτων» και των «άγριων».  Το όνομα του φυτού, είναι επίσης γνωστό και ως «Ρόδη, η δαμασκηνή».  Από το 1948 και με τη δημιουργία του γνωστού «Ροδοστάγματος του Αγρού» δημιουργήθηκε σήμερα το «Εργοστάσιο Τριαντάφυλλων».

Σ’ αυτό μπορεί να βρει κάποιος τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα «Venus Rose Cosmetics», για περιποίηση και φροντίδα του προσώπου και του σώματος με το πιο γνωστό, το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.  Επίσης, μπορεί κάποιος να βρει χειροποίητα κεριά, με μυρωδιά τριαντάφυλλου αλλά και αλκοολούχα ποτά «μπολιασμένα» με τριαντάφυλλα.  Υπάρχει ακόμα και αντισηπτικό, το οποίο μοσχοβολάει τριαντάφυλλο.

 

 

Σας παραθέτουμε όλα όσα πίνονται ή τρώγονται με τη μοναδική γεύση του τριαντάφυλλου:

  • Βιολογικό ροδόσταγμα Αγρού
  • Λικέρ τριαντάφυλλου
  • Απεριτίφ τριαντάφυλλου
  • Κρασί τριαντάφυλλου
  • Ροδόξιδο 
  • Βιολογικό τσάι τριαντάφυλλο
  • Μαρμελάδα τριαντάφυλλου
  • Σοκολατάκια με γεύση τριαντάφυλλο

Αναφορικά με τα καλλυντικά, δοκιμάσαμε αρκετά.  Ξεχωρίσαμε όμως τα ακόλουθα τα οποία θα σας κάνουν, πραγματικά, να προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα.

  1. Αρχικά, να ξεκινήσουμε με το «Ροδόσταγμα για καθαρισμό Προσώπου και Σώματος».  Το χαρακτηρίζει η βαθιά ενυδάτωση με κύριο συστατικό το ροδόσταγμα.  Αποκαθιστά την ισορροπία του pH, ανανεώνει και αναζωογονεί το δέρμα.  Είναι ιδανικό για την προετοιμασία του δέρματος για τους ορούς και τις κρέμες, τη ρύθμιση του μακιγιάζ αλλά και για την ανανέωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  2. Μην πείτε «όχι» στην κρέμα ματιού με βιολογικό ροδόσταγμα, η οποία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος.  Είναι πλούσια σε οργανικά έλαια που θρέφουν και βοηθούν στην επανόρθωση των λεπτών γραμμών της ευαίσθητης επιδερμίδας των ματιών.  Προσφέρει, επίσης, σημαντική ενυδάτωση και λάμψη.
  3. Η κρέμα χεριών τριαντάφυλλου, θα κάνει τα χέρια σας πιο απλά και βελούδινα.  Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή της, αλλά και στα συστατικά της, χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας, ενώ απορροφάται άμεσα.
  4. Ένα σαμπουάν τριαντάφυλλου, σίγουρα θα κάνει τα μαλλιά σας ακόμα πιο λαμπερά.  Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ αφού είναι εμπλουτισμένο με βιολογικά συστατικά, μπορεί να δυναμώσει την τρίχα των μαλλιών σας, διατηρώντας τη φυσική υγρασία των μαλλιών.
  5. Για τους άντρες, η απαλή κρέμα με ενυδατικές και δροσιστικές ιδιότητες, την οποία χρησιμοποιείτε μετά το ξύρισμα, θα βοηθήσει άμεσα στο να ηρεμήσει το δέρμα, αλλά και να μειώσει τη ξηρότητα και την αίσθηση καύσου μετά το ξύρισμα.

Αυτά ήταν μόνο λίγα από τα πολλά που υπάρχουν στο «The Rose Factory».  Μια επίσκεψη θα σας πείσει ακόμα περισσότερο!

Πληροφορίες:
Chris N.Tsolakis LTD
Διευθυνσή: Οδός Τριανταφύλλων 12
Πόλη: Αγρός, Λεμεσός, Κύπρος
Ταχυδρομικός κώδικας: 4860
Τηλ: 25521893
Φαξ: 25521894
Email: info@venus-rose.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/chrisTsolakisRoseFactory

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close