Εκδρομές να πας , Guide

Ένα χωριό που πραγματικά σε κάνει να ερωτευτείς τη ζωή

Αυτήν την Κυριακή, ετοιμάσου για μια αξέχαστη βόλτα στα σοκάκια του Ασκά

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2020

Είναι γεγονός πως το πράσινο της φύσης, φαντάζει πολλές φορές το ιδανικό για να χαλαρώσει το μυαλό μας.  Ο Ασκάς που «κρύβεται» στην Πιτσιλιά της Επαρχίας Λευκωσίας, μπορεί να χαρίσει άπειρες στιγμές χαλάρωσης αλλά και δημιουργίας.

Φωτογραφία από: Dreamer's Click

Πρόκειται για μια κοινότητα που αξίζει να επισκεφτείς το μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο γιατί τα χρώματα που προσφέρει έχει τη δυνατότητα να «φωτίσει» τα μάτια και την καρδιά σου.  Και γιατί όχι…να γίνει η αιτία να ερωτευτείς ακόμα πιο πολύ τη ζωή.

Η πλατεία του χωριού, είναι σημείο κατατεθέν αφού τα κιτρινισμένα, φθινοπωρινά φύλλα, δίνουν την αίσθηση του παράδεισου και του παραμυθιού.  Κατά την επίσκεψη σου, μπορείς να θαυμάσεις τις πέτρινες βρύσες, τα πέτρινα αρχοντικά, τα ξωπόρτια και τις παραμυθένιες αυλές των σπιτιών.

Και ενώ μπορεί να επισκεφτείς το χωριό, μόνο για λίγες ώρες, όλο το σκηνικό και η φιλοξενία των κατοίκων, πιθανόν να σε κάνει να θες να μείνεις και άλλο.  Μεταξύ άλλων, ο «Λύχνος» σου δίνει τη λύση.

Χάρη του συνδυασμού του μοντέρνου και του παραδοσιακού αλλά και του υδρομασάζ που προσφέρουν τα δωμάτιά του, θα έχεις την ευκαιρία να χορτάσεις όσο ύπνο, και όση ξεκούραση χρειάζεσαι.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close