Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δασκάλες και παιδιά στην Αραδίππου χορεύουν σε ρυθμούς Jerusalema (βίντεο)

Μήνυμα αισιοδοξίας από δασκάλες και παιδιά σε νηπιαγωγείο της Αραδίππου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2020

Σε χριστουγεννιάτικη συχνότητα έχουν συντονιστεί πολλά σχολεία ανά το παγκύπριο. Κόντρα στις δυσκολίες, τα πρωτόκολλα και τις μεγάλες αλλαγές που έφερε η πανδημία στις ζωές όλων μας, οι διευθύνσεις και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων μαζί με τα παιδιά και τους κατά τόπους συνδέσμους γονέων, με ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες φέρνουν τη μαγεία και το φως των Χριστουγέννων στους χώρους των σχολείων.

Εξ ου και χορεύουν σε ρυθμούς Jerusalema. Μετά το viral βίντεο από το ΚΣτ' Δημοτικό Λεμεσού, ήρθε η σειρά του ιδιωτικού νηπιαγωγείου Politeia Mathisis στην Αραδίππου να μας εντυπωσιάσει.

"Συμμετείχαμε και εμείς στο χορευτικό Jerusalema που έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα ανά το παγκόσμιο και πολλά σχολεία αλλά και άλλα σύνολα οργανωμένα σύνολα το παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο. Παρουσιάζοντας το θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους και ότι πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να χαμογελάμε να δημιουργούμε και να περνάμε όλες τις δυσκολίες και όλα τα εμπόδια που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά μας".

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close