Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η πρώτη elegant - chic συλλογή με bralettes από τη σχεδιάστρια Nικόλ Ζένιου

«BRALETTE»: Πρώτη elegant - chic συλλογή του νέου brandπου απευθύνεται στη μοντέρνα γυναίκα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2020

Εμπνευσμένη από μοναδικές δυναμικές γυναίκες, που αναζητούν τη μαγεία στην καθημερινότητα τους, η πρώτη συλλογή AW 20/21 από τη σχεδιάστρια Nικόλ Ζένιου για την επωνυμία Βralette, προτείνει χειροποίητα μπραλέτ με πέρλες και κρύσταλλα. Η συλλογή με τίτλο «Εffing Magic» -το tagline του brand- αναφέρεται στη μαγεία που κρύβει η κάθε γυναίκα. 

Στη αρχική συλλογή θα βρεις έξι διαφορετικά σχέδια από bralettes, αλλά και μικρά τσαντάκια για κινητά, σε αποχρώσεις: ivory, off-white, lemon chiffon, rose gold, ροζ και μαύρο. Φτιαγμένα από διαφορετικά είδη artificial pearl (τεχνητό μαργαριτάρι) με μοναδικές διακοσμητικές λεπτομέρειες, τα bralette της πρώτης συλλογής του brand είναι αδιαμφισβήτητα η ιδανική πινελιά για να ολοκληρώσει κάθε σύνολο.

Το brand δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που είναι ανεξάρτητες, δυναμικές αλλά, ταυτόχρονα ρομαντικές και ευάλωτες. Εκείνες που πιστεύουν πως μπορούν να τα έχουν όλα και διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν. Εκείνες που χρησιμοποιούν τη μόδα για να αναδείξουν τη μοναδικότητα τους.

Το brand tagline: "You are magic darling, effing magic" είναι μια σημείωση προς όλες τις γυναίκες που φέρει το κάθε μπραλετ για να τους θυμίζει πως είναι πραγματικά μοναδικές με ένα μαγικό τρόπο.

Φορώντας τα Μπραλέτ με ένα τζιν και ένα λευκό φανελάκι, είτε πάνω από βραδινό σύνολο, προσθέτεις αυτή τη δόση μαγείας που όλοι αναζητούμε. Η αλήθεια είναι πως αν κοιτάξεις, υπάρχει παντού.

Η μοναδικότητα της συλλογής την κάνει ιδανική και για κάθε σύγχρονη νύφη με τις bridesmaids, όπως επίσης και για performers.

Κάθε bralette ή τσαντάκι είναι made-to-order, μιας και φτιάχνονται στο χέρι ειδικά για εσάς. Παραγγείλετε είτε μέσω Instagram, στέλνοντας διαστάσεις, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Bralette Studio. 

Βρείτε μας στο: bralette.studio (Instagram & Facebook) όπως και στο: www.bralettestudio.com τηλ. 99 835494.

 

Photography: Δημήτρης Λούτσιος
Styling & art direction: Νικόλ Ζένιου
Hair: Ανδρέας Χριστοδούλου
Make-up: Στυλιάνα Μαραγκού

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close