News , Guide

Τι άλλο μάθαμε σήμερα για το viral ξύλινο σπιτάκι στη Διερώνα!

30 χιλιάδες κόσμου πήγαν Διερώνα!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2021

Μετά τον ντόρο που δημιούργησε η χθεσινή φωτογραφία που αναρτήσαμε στο Check in Cyprus παρουσιάζοντας την πολυκοσμία στο χωριό Διερώνα, το SigmaLive επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη της Διερώνας, Βάσο Μενελάου, ο οποίος μίλησε για το περίφημο σπιτάκι αλλά και για τον συνωστισμό που υπήρξε ειδικά τις μέρες των γιορτών.

Αρχικά, ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κοινοτικό συμβούλιο ήταν στο σημείο με σκοπό να τηρηθούν τα μέτρα αλλά και για να μην υπάρξουν ζημιές στην περιοχή.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι περισσότεροι τηρούσαν τα μέτρα, αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχει και μια μικρή μερίδα ανεγκέφαλων που πετά τα σκουπίδια στο δάσος, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κληθεί να καθαρίσει την περιοχή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ενώ το ξύλινο σπιτάκι βρίσκεται στην περιοχή εδώ και 13 χρόνια, τις τελευταίες 40 ημέρες επισκέφθηκαν το σημείο πέραν των 30 χιλιάδων ατόμων, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο SigmaLive ο κοινοτάρχης. 

Ταυτόχρονα, συμπλήρωσε ότι το σπιτάκι ανήκει σε μόνιμο κάτοικο της Λάρνακας, ο οποίος όταν αγόρασε το τεμάχιο στη Διερώνα, έφτιαξε το ξύλινο σπιτάκι για να έχει έναν χώρο όταν πηγαίνει στο χωριό το Σαββατοκύριακο. Ο κύριος Μενελάου ανέφερε ότι αντιλήφθηκε έγκαιρα τον συνωστισμό που θα υπήρχε και γι’ αυτό τον λόγο τοποθέτησε καλάθους στην περιοχή για να αποτραπεί η ρίψη σκουπιδιών στο δάσος.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close