Cine News , Κινηματογράφος

Bridgerton: Θα υπάρξει σίγουρα μια ακόμη σεζόν;

Το νέο show του Netflix που έγινε «εμμονή» πρόκειται να έχει συναρπαστική συνέχεια

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2021

Το Netflix φημίζεται για τις δικές του εμπνευσμένες παραγωγές, οι οποίες καταφέρνουν να τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας τους. Η πιο πρόσφατη «εμμονή» μας, το Bridgerton αποτελεί ίσως μια από τις καλύτερες σειρές παραγωγής της ψηφιακής πλατφόρμας, η οποία μάλιστα ήδη από τα Χριστούγεννα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τις top 10 επιλογές στις προτιμήσεις των Κυπρίων. 

Η σειρά συνολικά αποτελεί έναν συνδυασμό Jane Austin με Gossip Girl, αφού η ελίτ της Αγγλίας του 19ου αιώνα περνάει από 40 κύματα μέσα από απροσδόκητους έρωτες, συναντήσεις και φυσικά σκάνδαλα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Με τη φωνή της φανταστικής Julia Andrews, η οποία διηγείται με υπέροχο τρόπο τα τεκταινόμενα στο κοινό, το tv show έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με τα 8 του επεισόδια, διάρκειας 40 λεπτών. 

Εάν λοιπόν δηλώνετε κι εσείς φανατικός των δύο πρωταγωνιστών, Daphne και Simon, και ίσως αναμένετε με ανυπομονησία για το αν θα δοθεί συνέχεια στο μοναδικό ειδύλλιο, αλλά και περιμένετε με αγωνία τις μελλοντικές κινήσεις των υπόλοιπων αδερφών, σε μια 2η σεζόν, τότε σας έχουμε λαχταριστά νέα! 

Τι θα αφορά ο νέος κύκλος;
Δεδομένου ότι ολόκληρο το story βασίζεται στα 8 μυθιστορήματα της Julia Quinn, οι ιστορίες των Άγγλων ευγενών φαντάζουν ατελείωτες. Μπορεί ήδη να γνωρίσαμε το ερωτικό ειδύλλιο του Δούκα Simon και της περιζήτητης Daphne, ωστόσο φαίνεται ότι και τα υπόλοιπα βιβλία βασίζονται σε εξίσου ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές και αντιστοιχούν στα ισάριθμα τέκνα της οικογένειας Bridgerton. Επιπρόσθετα, υπάρχουν δύο συλλογές για την ίδια τη Lady Whistledown (το Gossip Girl του παρελθόντος), ενώ η συγγραφέας έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει πάνω σε εμπνευσμένα prequels, που θα αφορούν τα παιδικά χρόνια της διάσημης οικογένειας.

Έτσι λοιπόν, η 2η σεζόν φαίνεται ότι θα αφορά ξεκάθαρα την ερωτική ζωή του μεγάλου αδερφού, Antony, ο οποίος μετά την απόρριψη που δέχθηκε από την πρώην αγαπημένη του και τραγουδίστρια όπερας, τη Siena, αποφασίζει να βγει κι εκείνος στο παιχνίδι του φλερτ, κυνηγώντας το δικό του ταίρι. Σύμφωνα με τα βιβλία λοιπόν, εκείνος πρόκειται να αντιμετωπίσει διάφορες εκπλήξεις με τη μεγαλύτερη αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του. 

Πώς πρόκειται να εξελιχθεί το lovestory της Daphne και του Simon;
Μπορεί το τέλος του πρώτου κύκλου να επισφραγίστηκε με τη γέννηση του γιου τους, μετά από πολλούς κόπους και βάσανα, ωστόσο η παρουσία τους στην επιτυχημένη σειρά φαίνεται πως δεν τελειώνει εκεί. Μάλιστα, ο άκρως γοητευτικός Δούκας, ο ηθοποιός Regé-Jean Page έχει ήδη δηλώσει, πως «οι δυο τους παντρεύονται πολλοί και πως έχουν ακόμα πολύ για να μεγαλώσουν.» Από την άλλη, η ανήσυχη Daphne φαίνεται πως δεν θα αφήσει την τύχη του αδερφού της σε κανενός τα χέρια, καθώς θα φροντίσει να έχει μεγάλη ανάμιξη στην αναζήτησή του για το ταίρι που θα τον συντροφεύσει μια ζωή!

Τελικά, θα υπάρξει σίγουρα μια ακόμη σεζόν;
Αν και το τέλος του πρώτου κύκλου θα μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι οριστικό, τα media που ασχολούνται με τις νέες παραγωγές του Netflix εντόπισαν τον τίτλο του Bridgerton μέσα στο 2021 με μια δεύτερη σεζόν. Βέβαια, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο εξαιτίας των καθυστερήσεων των γυρισμάτων λόγω πανδημίας, ωστόσο με λίγο υπομονή φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα είναι πιθανό κοντά στο 2022.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close