News , Guide

Θα παγώσουμε απόψε (δες τις θερμοκρασίες)

Μόλις 1 βαθμό Κελσίου απόψε στα ορεινά - Πιθανόν βροχές

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ αλλά προοδευτικά θα τραπούν σε νοτιοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ αναμένονται σταδιακά βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός ενώ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη λόγω χαμηλής νέφωσης και ομίχλης. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά, δυτικά, βόρεια και ορεινά και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενώ την Κυριακή το βράδυ η χιονόπτωση θα επεκταθεί και στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά αλλά μέχρι το μεσημέρι θα καταστεί κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, περαιτέρω μικρή πτώση την Κυριακή για να φθάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ τη Δευτέρα η πτώση θα είναι εντονότερη για να φθάσει χαμηλότερα σε επίπεδα χαμηλότερα των κανονικών.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close