Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο μπεργκεράδικο της πόλης σού φτιάχνει ακόμα και burger με σεφταλιά

Εδώθα βρεις τα πιο νόστιμα, τα πιο περίεργα και τα πιο... τεράστια burger!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2021

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να δουλεύεις και να περιμένεις να έρθει το βράδυ, οπότε έχεις κανονισμένη μπεργκεροκατάσταση.

Καλή επιλογή στη σος, σωστό ψήσιμο στο μπιφτέκι και ισορροπημένη επιλογή υλικών ώστε σε μία μπουκιά να γεύεσαι ό,τι υπάρχει κλεισμένο στο φραντζολάκι και όχι μόνο το κρέας, αυτά είναι τα χαρακτηριατικά ενός απολαυστικού burger! 

Κι όταν λέμε μπέργκερ... δεν εννοούμε τα απλά μπέργκερ αλλά αυτά που φτιάχνονται με φαντασία, με συνδυασμούς που απογειώνουν τον ουρανίσκο και που δεν τους συναντάς συχνά! 

Και ανάμεσα σε αυτές τις σκέψεις, πέσαμε πάνω στη νέα άφιξη της Λεμεσού! 

Tο ΜπερΚερ, όπως ονομάζεται, είναι ένα νέο μαγαζί που λειτουργεί μόνο με delivery παραγγελίες, και υπόσχεται "τα πιο ζουμερά ΜπερΚερ στη Λεμεσό σερβιρισμένα σε φρεσκοζυμωμένο ψωμί, με άπειρα ττόππινγκς και σος. Όπου η φαντασία σου, γίνεται ΜπερΚερ!".

Στο μενού του θα βρεις όντως αμέτρητους συνδυασμούς υλικών για να φτιάξεις το μπέργκερ σου όπως εσύ επιθυμείς, όμως σου δίνει και 5 δικές του προτάσεις: το ΜπερΚερ 2000, το οποίο αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού, το ΚοτοΜπεργκερ με με κοτόπουλο, το Γουρουνάκι Τραβηχτό και το ΧορτοΜπέργκερ για vegan. 

Φυσικά εμείς ξεχωρίσαμε το ΜερακλοΜπερΚερ που είναι το πιο πρωτοποριακό ΜπερΚερ με μπιφτέκι Σεφταλιά! Συνοδεύεται μαζί με κραμπί, μαϊντανό, κρεμμύδι, αγγούρι τουρσί και Πίκλα. 

Στο μενού θα βρεις και συνοδευτικά, όπως τηγανητές πατάτες, γλυκοπατάτες, τηγανητά κρεμμύδια, πατάτες φορτωμένες, σαλάτες κ.ά.

Όχι, δεν τελειώνει εδώ το μενού! Αλλά με το ΛοκΝτάουν Σπέσιαλ, ένα πλάτερ που τα έχει όλα! 

Δες το μενού ΕΔΩ και δώσε την παραγγελία σου στο 70 070720.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close