Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2023
Το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης προς τον ανθρωπιστικό οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center, προχώρησε στην εισφορά ποσού ύψους €340, που συγκεντρώθηκε από την εκστρατεία #HBVolunteersChallenge η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκύπρια Εβδομάδα Εθελοντισμού/Ημέρα Εθελοντή, με σκοπό την κάλυψη αναγκών των ασυνόδευτων παιδιών που φιλοξενούνται στις παιδικές στέγες «Σπίτια της Ελπίδας» του οργανισμού.
Την εισφορά παρέδωσαν οι κυρίες Άννα Πιερίδου εκ μέρους της Μονάδας Στρατηγικής & Μετασχηματισμού και Δήμητρα Ελευθερίου, εκ μέρους της Μονάδας Ανθρώπινου Δυναμικού, στη Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του “Hope For Children”, κα Άντρια Αγκαστινιώτη.
Παραλαμβάνοντας την εισφορά, η κα Αγκαστινιώτη εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της προς όλα τα μέλη του προσωπικού της Ελληνικής Τράπεζας για την ευαισθησία που επιδεικνύει διαχρονικά προς το “Hope For Children” και στο έργο που επιτελεί, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως το ποσό που συγκεντρώθηκε θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών ρουχισμού για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις παιδικές στέγες του Οργανισμού. Παράλληλα, τόνισε τη σημαντικότητα της συνεχούς στήριξης από τον ιδιωτικό τομέα προς τον Οργανισμό με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχιση των πολυεπίπεδων ανθρωπιστικών του προγραμμάτων που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια σε αυτά, καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Τράπεζας, διαβεβαίωσαν τη συνέχιση της στήριξης προς το “Hope For Children” CRC Policy Center, ως αναγνώριση του σημαντικού έργου που προσφέρει, με στόχο να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει πραγματικά ανάγκη, προστατεύοντας τα δικαιώματά του.
Σχετικά
Πόσο θα κοστίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι-Οι τιμές για κρέατα και εδέσματα
Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ολοκλήρωσε και έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο Τιμών Χριστουγέννων
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Ο απόλυτος προορισμός για να αλλάξεις τον χρόνο
Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις την αλλαγή του έτους σε κάποιο εστιατόριο ξενοδοχείου; Αν μας είπες το ναι, τότε σου έχουμε την πιο κομψή πρόταση!
Αυτό η όμορφη ευρωπαϊκή χώρα ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά η ασφαλέστερη στον κόσμο
Επιστρέφοντας στην 19η έκδοσή του, ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης 2025 στέφει την ίδια χώρα πρωταθλήτρια για 17η συνεχόμενη χρονιά!
Έξι πολυτελή καταλύματα στο βουνό, για αξέχαστη διαμονή!
Αν ετοιμάζεσαι για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Κύπρο, αυτά είναι τα καταλύματα που πρέπει να τσεκάρεις!
Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το τέλος του 2025 - Πότε θα δούμε «Λευκό» Τροόδος
Χριστούγεννα με συννεφιά - Με τον ερχομό του 2026 θα υπάρξει πιο έντονη χιονόπτωση και πιο αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Το Mediterranean Beach Hotel γεμίζει με γιορτινή μαγεία
Ο Δεκέμβριος στο Mediterranean έχει κάτι από την ατμόσφαιρα των παιδικών μας γιορτών με εκείνη την ήρεμη, γλυκιά προσμονή
Η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει στο Annabelle
Στην Πάφο, το ξενοδοχείο Annabelle υποδέχεται τις γιορτές με μια ατμόσφαιρα ζεστής κομψότητας, προσφέροντας ένα ιδανικό σκηνικό για όσους επιθυμούν λάμψη, ζεστασιά και φιλοξενία
Τα 20 καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2026 σύμφωνα με το BBC
Καταπράσινα τροπικά δάση, ρωμαϊκά ερείπια, πολυνησιακές παραλίες και ποικίλη άγρια ζωή, όλα περιλαμβάνονται στη λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού για το επόμενο έτος.
Χριστούγεννα στα βουνά της Κύπρου: 80 cozy καταλύματα δίπλα στα Χριστουγεννιάτικα Χωριά
Από τον Καλοπαναγιώτη, την ορεινή Λεμεσό και τα Λεύκαρα μέχρι την ορεινή Πάφο, ανακάλυψε αγροτουριστικά, boutique hotels και παραδοσιακά σπίτια για γιορτινές αποδράσεις με κρασί, φύση και αυθεντικές εμπειρίες
Ένα πιάνο προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
Μία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde σε συνεργασία με την Hermes Airports
«Φεγγάρι του Λύκου»: Πότε θα κάνει την εμφάνισή της η πρώτη πανσέληνος του 2026
Όλες οι ημερομηνίες που θα έχουμε πανσέληνο το 2026