News , Τέχνη

ABSOLUT DARE: Η καμπάνια που τολμά συνεχίζεται

100 και πλέον καλλιτέχνες μπήκαν στη διαδικασία να φιλοτεχνήσουν και να δώσουν τηδική τους καλλιτεχνική πνοή στην Absolut

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2021

Σε μια εποχή που όλα αποδομούνται, η τέχνη βάζει την πιο ζωηρή της πινελιά και δίνει σε όλους μας το πραγματικό νόημα του να τολμάς με όποιο κόστος.

Η ABSOLUT με τη διαχρονική της στήριξη, μέσω open call προσκάλεσε καλλιτέχνες και ανθρώπους που αγαπούν να εκφράζονται μέσα από την τέχνη να στηρίξουν την εκστρατεία της με τίτλο DARE. 100 και πλέον καλλιτέχνες μπήκαν στη διαδικασία να φιλοτεχνήσουν και να δώσουν τη δική τους καλλιτεχνική πνοή. Το brief τους ήταν απλό, μία φιάλη ABSOLUT και τι σημαίνει για αυτούς η λέξη DARE. 

Οι 100 και πλέον φιάλες θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει μέσα στο 2021, με την τελική ημερομηνία να μην έχει ακόμα καθοριστεί λόγω των παγκόσμιων γεγονότων που αφορούν την πανδημία. 

Από τις 100 και πλέον συμμετοχές θα επιλεγούν μέσω κριτικής επιτροπής οι 10 πιο ταυτισμένες με το θέμα της εκστρατείας, και οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από ένα δικό τους έργο το οποίο θα επιλέξουν οι ίδιοι, ανεξάρτητο από την εκστρατεία της ABSOLUT, που θα εκτεθεί στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. 

Την ημέρα των εγκαινίων το σύνολο των φιαλών θα διατεθούν προς πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό, παραμένοντας στον χώρο μέχρι το τέλος της έκθεσης και τα χρήματα από την πώλησή τους θα πάνε για τη στήριξη του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, «ΣΠΑΒΟ».  

Γιατί τον ΣΠΑΒΟ; 
Γιατί στηρίζει αυτούς που ΤΟΛΜΟΥΝ να ξεπεράσουν τα εμπόδια, να μιλήσουν και να καταγγείλουν την ενδοοικογενειακή βία που μπορεί να έχουν υποστεί οι ίδιοι, κάποιο συγγενικό, γνωστό ή φιλικό τους πρόσωπο, αλλά και γιατί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα χώρο ασφάλειας, προστασίας και κατανόησης των θυμάτων.  

Η ABSOLUT με μεγάλη χαρά θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος και έδωσαν στην εκστρατεία ένα διαφορετικό και ξεχωριστό χρώμα και νόημα. 

Βρείτε τη λίστα με όλους τους καλλιτέχνες ΕΔΩ

Dare to Follow ABSOLUT σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close