Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στα λευκά "ντύθηκε" το Τρόοδος και το τοπίο είναι μαγευτικό

Εικόνες που πρέπει να δεις

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2021

Σε λευκό τοπίο ξύπνησαν πολλά χωριά της Κύπρου μας, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθρί με τις μαγευτικές εικόνες που μας χαρίζει το Τρόοδος, το οποίο ντύθηκε στα λευκά τις τελευταίες μέρες!

Κι μιας και προσωρινά δεν μπορούμε να επισκεφτούμε το Τρόοδος και να χαρούμε τη χειμερινή κυπριακή φύση, απολαμβάνουμε τις μαγευτικές εικόνες που μας χαρίζει ο φωτογραφικός φακός.   

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και αρχίσουμε να επισκεπτόμαστε ξανά τα βουνά και τα δάση της χώρας μας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν ρυπαίνουμε τη φύση και δεν αφήνουμε κανένα δικό μας αποτύπωμα!

Φωτογραφίες: Σταύρος Ιωαννίδης, Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Δασών με πυροσβεστικά οχήματα που μετατρέπονται σε εκχιονιστικά επιτελεί το καθήκον του το οποίο δεν σταματά στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Δείγμα του κοινωνικού έργου και της προσφοράς του Τμήματος Δασών είναι και η διάνοιξη των δρόμων στο Τροόδος. Προτρέπεται το κοινό που διακινείται στις περιοχές αυτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, να χρησιμοποιεί κατάλληλα οχήματα και να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας.

 

 

Φωτογραφίες: Jubilee Hotel

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close