Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα πραγματικά νόστιμο μαγαζί που αγαπάμε στην Κύπρο

Διαλέγεις και παίρνεις!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021

Το αγαπάνε μικροί και μεγάλοι, για τις γεύσεις και τις μυρωδιές του, αλλά κυρίως για τα αρτοσκευάσματα του, για τα γλυκά του, τις «τεράστιες» πίτσες του και για τα λαχταριστά burgers του.  Βρίσκεται στην καρδιά του Παραλιμνίου και υπόσχεται κάθε φορά ότι θα σε «χορτάσει» και με το παραπάνω.

Μιλάμε για το «Μπλε Αβοκάντο» το οποίο σου προσφέρει, επίσης, πολλές επιλογές για σαλάτες.  Αν το στομάχι σου «ζητά» σήμερα σαλάτα για μεσημεριανό, το συγκεκριμένο μαγαζί σου έχει τη λύση.  Τι λες για μια λαχταριστή  «Ρεβυθοσαλάτα» με κινέζικο μαρούλι, μαρούλι, ρόκα, ρεβύθια, μπρόκολο, καλαμπόκι, ντοματίνια, κρεμμύδι, πιπεριά, φέτα και κρουτόν;

Αν πάλι δεν το προτιμάς αυτό, αλλά θες να «ταξιδέψεις» σε ανατολικές γεύσεις, επίλεξε την «Ανατολίτικη Σαλάτα» που περιέχει ρόκα, μαρούλι, κουσκούς, κοτόπουλο, ντοματίνια, αποξηραμένα χρυσόμηλα, φρέσκος δυόσμος, ρόδι, πιπεριά, κρουτόν και φυσικά κινέζικο μαρούλι.

Τι λες ακόμα για μια χορταστική σαλάτα «The Cosa Nostra»;   Περιέχει κινέζικο μαρούλι, μαρούλι, ρόκα, λιαστή ντομάτα, ντοματίνια, παρμεζάνα, κρεμμύδι, ρόδι, αποξηραμένα σύκα, παστελάκι και κρουτόν.

Αν πάλι είσαι τύπος του «κοτόπουλου» αλλά και του παράξενου, επίλεξε τη σαλάτα «Ζυμαρικών με Κοτόπουλο» που έχει κινέζικο μαρούλι, μαρούλι, ρόκα, κοτόπουλο, μακαρόνια, αμύγδαλο, μπιζέλι, καλαμπόκι, κρεμμύδι, κράνμπερι, παρμεζάνα, κρουτόν και ντοματίνια.

Τις θες εδώ και τώρα; Μπορείς να τις παραγγείλεις μέσω foody ή τηλεφώνησε στο 23 740644!
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close