Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε 5 μαγαζιά που φτιάχνουν λαχταριστά donuts

Και μόνο από τημυρωδιά και την εικόνα, θες να τα φας όλα…

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021

Αν για γλυκό θες αυτό το στρογγυλό με την υπέροχη ζύμη και τη λαχταριστή γεύση που σου αφήνει στον ουρανίσκο σου, τότε σου βρήκαμε τη λύση.  Φυσικά, μιλάμε για τα διάσημα Donuts που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

Όπου κι αν βρίσκεσαι, σε όποια πόλη ή χωριό κι αν είσαι, μπορείς να παραγγείλεις και να φας όσα θες, με συνοδεία ενός ζεστού καφέ!  Εμείς φροντίσαμε να βρούμε 5 μαγαζιά που έχουν Donuts, ένα σε κάθε επαρχία.


Luluki Co.
Το Luluki Co. σήκωσε μόλις πριν από μερικές βδομάδες τα ρολά του στη Βιομηχανική Περιοχή Νήσου και μας περιμένει για να μας συστήσει τα ολόφρεσκά του Donuts και όχι μόνο, καθώς πέρα από την μεγάλη ποικιλία σε donuts προσφέρει καφέδες αλλά και φρέσκα σάντουιτς. Αυτό ωστόσο που μας μαγνήτισε εμάς είναι το πιο πάνω. Το «Boston cream Donut». Δεν νομίζω να μπορείς ν’ αντισταθείς στην κρέμα βανίλια, τη σοκολάτα, τα «πουράκια» καπουτσίνο, και τα σοκολατορόζ «σταγόνες»;
(22483479) Αλυκού Ποταμού 4, Νήσου, επ. Λευκωσίας. 

Donuts Duck's
Αν θες κάτι εντυπωσιακό και νόστιμο ταυτόχρονα, τότε το Donuts Duck’s σου έχει τη λύση. Θα το βρεις στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας και ξετρελαίνει τους πάντες με τα ολόφρεσκα donuts οποία φτιάχνει καθημερινά, χωρίς συντηρητικά με αγνά υλικά, καθώς επίσης και τις λαχταριστές κρέπες του. Εμείς πάντως θα σου προτείναμε ένα donut γεμάτο κρέμα, φράουλες, λευκή σοκολάτα και μπισκότο.  Άλλωστε, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου, με πολλές, πολλές επιλογές! Το μαγαζί δέχεται παραγγελίες για take away και delivery ενώ βρίσκεται και στο foody και Wolt.
(96767798) Ζήνωνος Κιτιέως 1, Λιβάδια, Λάρνακα.

Super Freaky
Το Super Freaky θα το βρεις στην αναδιαμορφωμένη Α΄ Δημοτική Αγορά και θα αποτελέσει τον παράδεισο του παιδιού αλλά και την απόλαυση του ενήλικα...  Εδώ θα πας για να ποιοτικό παγωτό, πεντανόστιμα bubble waffles, χρωματιστό μαλλί της γριάς, απίθανα donuts αλλά και τα διάσημα SUPER FREAKY MILKSHAKE που πρέπει πραγματικά να δοκιμάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναλαμβάνουν παράδοση στο σπίτι και  παραλαβή από το κατάστημα.
(25 899 526/ www.limassolagora.com) Α΄  Δημοτική Αγορά, Λεμεσός.

Sweet n Boujee
Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του, το έκαναν όλοι προορισμό. Το Sweet Ν΄Βoujee, στην Πάφο είναι ένα «χρωματιστό» μαγαζί που χαρίζει νοστιμιά και δημιουργία. Αν είσαι κάπου εκεί κοντά και θες να το δοκιμάσεις, κάνε το χωρίς δεύτερες σκέψεις.  Άλλωστε, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της! Εμείς προτείνουμε τα donut με Lotus Biscoff, γεύσεις Cheesecake και νουτέλας.
(96 757346) Κινύρα 7, Πάφος. 

Donut Market
To Donut Market είναι το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην επαρχία Αμμοχώστου που φτιάχνει και διαθέτει αποκλειστικά αυτό το είδος γλυκού το οποίο τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος και στην Κύπρο. Έκτοτε έχει επεκταθεί σε Λάρνακα, Πρωταρά, Ξυλοφάγου, Αγία Νάπα και Κίτι. Το μαγαζί δέχεται παραγγελίες αλλά και επιτόπου αγορά ποικιλίας από donuts. Το Donut Market σερβίρει καφέ ο οποίος αν θέλεις συνοδεύεται με το ντόνατ της αρεσκείας σου.
(99291950/http://donutmarketcy.com/) 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close