Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10+1 νόστιμα burger για delivery (στη Λεμεσό)

Απόψε είναι βραδιά στο σπίτι με νόστιμα burgers

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2021

Με αβγό ή χωρίς, με μπιφτέκι Angus μονό ή διπλό, λουσμένα στο τσένταρ και τη μαγιονέζα, με onion rings, με σπιτικές σος ή με μπιφτέκι κοτόπουλο αυτά είναι τα burger που έρχονται στο σπίτι σου.

Εσύ απλώς ετοιμάσου να τα δοκιμάσεις:

ΛΕΜΕΣΟΣ

BeeBurger
Το μαγαζί που έκανε την εμφάνισή του στις γαστρονομικές επιλογές της Λεμεσού πριν από μερικές εβδομάδες, επιτυγχάνοντας να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα μια από τις αγαπημένες επιλογές για γρήγορο φαγητό στην πόλη. Υπηρετώντας τη δημοφιλή τάση για καλό και ζουμερό burger, BeeBurger το οποίο στεγάζεται εντός του εντυπωσιακού Limassol Agora ετοιμάζει δημιουργεί burgers για τον κάθε ένα από εμάς! Το BEE και η ομάδα του διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε burgers (με βοδινό, κοτόπουλο, ακόμα και γαρίδες) και σε  καλούν να εμπνευστείς από τα special burgers τους που βάση έχουν τόσο την παραδοσιακή όσο και τη διεθνή κουζίνα. Το μενού του περιλαμβάνει 10 ξεχωριστά και πλούσια burgers για κάθε γούστο (από το Queen Bee Burger με τα τρία μπιφτέκια, μέχρι το παραδοσιακό Cyprus Burger με χαλλούμι και λούντζα, αλλά και το εξωτικό Mexican burger, με γουακαμόλε, jalapeno peppers και μεξικανική σος), όλα κλεισμένα σε αφράτο ψωμάκι brionche! Kαι το πιο σημαντικό; Όλα σε πολύ λογικές τιμές! 
>> (25 222500) Limassol Agora, Κωνσταντίνου Κανάρη 45-19, Λεμεσός. Το BeeBurger διαθέτει και υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης φαγητού μέσω Wolt, Foody και Bolt. 

 

Fries with Benefits
Στο γνωστό μας πια Fries with Benefits στη Λεμεσό, πιστεύουν ότι το νόστιμο φαγητό πρέπει να είναι μια απόλαυση προσιτή στον καθένα! Έτσι, ετοιμάζουν καθημερινά, εκτός Τετάρτης, τα ολόφρεσκά τους μπέρκερ, σάντουιτς και σαλάτες (με φρέσκες πατατούλες πάντα) που μπορούν να έρθουν στο γραφείο ή στο σπίτι σου με ένα κλικ!
>> Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς στο 25-750030 ή online στο Foody, στην Bolt και στη Wolt.

ΜπερΚερ
Tο ΜπερΚερ, όπως ονομάζεται, είναι ένα νέο μαγαζί που λειτουργεί μόνο με delivery παραγγελίες, και υπόσχεται "τα πιο ζουμερά ΜπερΚερ στη Λεμεσό σερβιρισμένα σε φρεσκοζυμωμένο ψωμί, με άπειρα ττόππινγκς και σος. Όπου η φαντασία σου, γίνεται ΜπερΚερ!". Στο μενού του θα βρεις όντως αμέτρητους συνδυασμούς υλικών για να φτιάξεις το μπέργκερ σου όπως εσύ επιθυμείς, όμως σου δίνει και 5 δικές του προτάσεις: το ΜπερΚερ 2000, το οποίο αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του μαγαζιού, το ΚοτοΜπεργκερ με με κοτόπουλο, το Γουρουνάκι Τραβηχτό και το ΧορτοΜπέργκερ για vegan. Φυσικά εμείς ξεχωρίσαμε το ΜερακλοΜπερΚερ που είναι το πιο πρωτοποριακό ΜπερΚερ με μπιφτέκι Σεφταλιά! Συνοδεύεται μαζί με κραμπί, μαϊντανό, κρεμμύδι, αγγούρι τουρσί και Πίκλα. Στο μενού θα βρεις και συνοδευτικά, όπως τηγανητές πατάτες, γλυκοπατάτες, τηγανητά κρεμμύδια, πατάτες φορτωμένες, σαλάτες κ.ά. Όχι, δεν τελειώνει εδώ το μενού! Αλλά με το ΛοκΝτάουν Σπέσιαλ, ένα πλάτερ που τα έχει όλα! 
>> Δες το μενού ΕΔΩ και δώσε την παραγγελία σου στο 70 070720.

Fat Bull & Co
Μια πολύ καλή επιλογή για take away και delivery στη Λεμεσό, με ορεκτικά και κυρίως πιάτα που μας έχουν κλέψει την καρδιά. Στο μενού του Fat Bull θα βρεις 10 διαφορετικά burgers, ανάμεσά τους και το τεράστιο Survivor Burger, όπως και burger με κοτόπουλο αλλά και vegie. Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα συνοδευτικά από το μενού, όπως και οι πατάτες, τα onion rings, οι σαλάτες κ.ά.
(70002737) Στέλιου Κυριακίδη 27, Λεμεσός.

Rollin Diner
To νέο meeting point για καλό street food είναι πλέον στην πολυσύχναστη οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό, ονομάζεται Rollin Diner και βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του γνωστού bar & grill της πόλης, Drifters. Και σε περίπτωση που το όνομά του κάτι σου λέει, να σε ενημερώσουμε απλώς ότι πρόκειται για μαγαζί που επέστρεψε, και η νέα του ομάδα είναι εδώ για να κάνει την εμπειρία σουμια πραγματική απόλαυση. Στο μενού του θα βρεις από μεξικανικές επιλογές και wraps μέχρι εναλλακτικά πιάτα όπως pulled pork, ορεκτικά, όπως wings, onion rings, hot dogs, πατάτες κ.ά. Επίσης στο μενού υπάρχουν και νόστιμες σαλάτες. Ωστόσο πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ έχουν τα 12 πεντανόστιμα burgers των 140 γρ, τα οποία κλείνονονται όλα σε φραντζολάκι brios.  Δες το μενού και δώσε την παραγγελία σου online μέσω bolt, wolt και Foody.
>> Πληρ. 25 434330.

MARVELous Cook
To The MARVELous Cook μας πρωτοσυστήθηκε στο Zester, το διάσημο μπαράκι της παλιάς Λεμεσού, όπου στάθμευσε εκεί για ώρες φτιάχνοντας λαχταριστά burgers και όχι μόνο, αποτελώντας το ιδανικό φαγητό για να συνοδεύσει το ποτό ή για να αποτελέσει το κλείσιμο μίας εξόδου. Το φιλόξενο περιβάλλον, βλέπεις του μαγαζιού, σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις του MARVELous Cook, αποδείχθηκαν ιδανικά για να απολαύσει κανείς το συγκεκριμένο μενού, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεγαν να πάρουν και μαζί τους τις νοστιμιές του, φεύγοντας! Έτσι η οικογένεια του The MARVELous Cook, πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταθμεύσει κάπου μόνιμα πλέον το food truck του και να σου σερβίρει τις λιχουδιές του σε πιο μόνιμη βάση! Έτσι κι έγινε! Πλέον τα νόστιμα burger αλλά και τα πιο λαχταριστά τάκος της πόλης τα βρίσκεις κάθε σαββατοκύριακο από τις 16.00-20.30 στην οδό Θεόδωρου Ποταμιάνου, απέναντι από το Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου - κοντά στο Jumbo Κάτω Πολεμιδιών). Και μπορεί το μενού του να μην είναι πολύ μεγάλο, αλλά μπορεί να κάθε γευστική επιθυμία, προτείνοντας δύο beef burger, το Amazing burger και το signature MARVELous burger, ένα chicken burger, το Incredible Chicken BLT burger, ένα veggie burger (το The Green Burger), καθώς επίσης και πεντανόστιμα tacos αλλά και πατάτες για να συνοδεύσεις το γεύμα σου! 
>> Πέρασε μία βόλτα από εκεί ή δώσε την παραγγελία σου στο 99688479 για take away.

Classic Burger Joint
Το Classic Burger Joint σερβίρει μπέργκερς ψημένα στο γκριλ με μαεστρία, προσφέροντας σου μια λαχταριστή γαστρονομική εμπειρία. Τα ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια ετοιμάζονται ειδικά για κάθε παραγγελία, ενώ το μενού περιλαμβάνει από κλασικές επιλογές αλλά και επιλογές γι’ αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, όλα συνοδευόμενα από σπιτικές, φρέσκιες, τηγανιτές πατάτες με φλούδα, μαγειρεμένες σε 100% μη αλλεργιογόνο, φυσικό φυστικέλαιο, μαλακά ψωμάκια που ψήνονται καθημερινά και σαλάτα.
>> Πληρ. 70000405.

Neon Phaliron Restaurant & Wine Lounge 
Για περισσότερα από 45 χρόνια το εκλεπτυσμένο εστιατόριο της Λεμεσού ικανοποιεί τον ουρανίσκο ακόμη και των πιο απαιτητικών της γεύσης. Η απλή και καλαίσθητη διακόσμηση, το φιλικό προσωπικό, το πλούσιο μενού και η προσεγμένη κουζίνα, το έχουν κρατήσει ψηλά στις προτιμήσεις τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών στο νησί. To  εστιατόριο μάλιστα έχει προσθέσει στο μενού του 4 λαχταριστές επιλογές burger που έρχονται στο σπίτι σου, μέσω  Foody, Wolt και Bold! Προτείνουμε να δοκιμάσεις το Call me Dianne Burger, με rib eye steak strips, crispy onions and homemade creamy mushroom Dianne sauce in a brioche bun.
(25 365768) Γλάσδτωνος 135, Λεμεσός.

Wolfgang's Steakhouse Cyprus
Ένα διεθνούς εμβέλειας, αμερικάνικο steakhouse, που κατέκτησε το παγκόσμιο, έχει προσγειωθεί στη Λεμεσό, την πρώτη ευρωπαϊκή πόλη που υποδέχθηκε την αλυσίδα, και σε καλεί να γευτείς ποιοτικά κρεατικά με υποδειγματικό ψήσιμο σε έναν χώρο φιλόξενο με νεοϋορκέζικη αισθητική. Φυσικά και φτιάχνει και burger, το Classic Wolfgang’s Burger, και το στέλνει στο σπίτι σου! 
(70 004515) Λωφ. Αμαθούντος 6, Μουταγιάκκα. 


Sir Meat
To Sir. Meat προσφέρει αυτό που λέει. Εξαιρετική ποιότητα κρέατος, φτιαγμένο σε burgers. Που για να αντιληφθείς τη νοστιμιά και την ποιότητά του αρκεί να το δοκιμάσεις στην πιο κλασική μορφή του. Αυτή με το μπιφτέκι, το φρεσκοψημένο ψωμάκι που φτιάχνει για εδώ ειδικά φούρνος της πόλης, με αποκλειστική συνταγή των παιδιών, και χειροποίητες σάλτσες που οι ίδιοι φτιάχνουν επιτόπου. Συνολικά υπάρχουν 12 προτάσεις σε burger (beef burger, hamburger και chicken), σάτουιτς, hot dog αλλά και vegie προτάσεις,ενώ για συνοδευτικά θα βρεις φρέσκες τηγανητές πατάτες, με cheddar, με corn powder καθώς και onion rings. Όσο για τις σάλτσες που θα επιλέξεις να το συνοδεύσεις είναι όλες χειροποίητες και παράγονται επί τόπου. Ναι κάνουν και delivery! 
(96674504) Ηλία Καννάουρου (απέναντι από το Lidl Ύψωνα). Διαθέτει και υπηρεσία delivery. 

Mad Burger
To μαγαζί που "προσγειώθηκε" στον Εναέριο εδώ και κάποιους μήνες, το Mad Burger, ετοιμάζει καλοφτιαγμένα burgers, που προτείνουν ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς. Αν και από μόνα τους τα burger είναι μια ιδιαίτερη γαστρονομική πρόταση, το μενού περιλαμβάνει και μια ποικιλία από ορεκτικά και συνοδευτικά, όπως πατάτες και γλυκοπατάτες και σαλάτες. 
>> Πληρ. 25 255455.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close