Bars & Clubs , News & Events

Ένα ξεχωριστό μουσικό live από το ίσως πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού

Και αναμένεται να μας ξεσηκώσει

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2021

Μία ομάδα φίλων, οι «Sunsets N’ Friends» όπως προσδιορίζονται, ετοίμασαν ένα ξεχωριστό μουσικό live από το ίσως πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού.

Ιδανικά την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, θα έπρεπε όλοι να ετοιμάζαμε προμήθειες, σακάκια και μπότες και να ξεκινούσαμε για τα βουνά του Τροόδους, για να απολαύσουμε από κοντά το μαγευτικό σκηνικό που θα στηθεί από την ομάδα των «Sunsets n’ Friends», με πρωταγωνιστή τον Pazzi, ο οποίος θα παίξει μουσική την ώρα ακριβώς που δύει ο ήλιος, σ’ ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του νησιού.

Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο θα αργήσει να γίνει, μία ομάδα φίλων, οι Sunset n’ Friends, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα ιδιαίτερο project, το οποίο βασίζεται πάνω στα νέα δεδομένα -της κοινωνικής αποστασιοποίησης- που δημιούργησε η πανδημία.

Έχοντας κατά νου τις ομορφιές του τόπου και την αγάπη τους για κάθε γωνιά του νησιού, αποφάσισαν να συνεργαστούν με γνωστούς DJs του νησιού διοργανώνοντας συναυλίες σε όλο το νησί, χωρίς κοινό, αλλά με live αναμετάδοση από διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ήδη η ομάδα πραγματοποίησε 4 events, στην παραλία μπροστά από το Ammos Beach Bar στη Λάρνακα, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στο Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, στον Ακάμα της Πάφου, ενώ την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ο Pazzi στήνει τα decks έχοντας πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Μόρφου, από το νέο σημείο θέας που κατασκευάστηκε στον Τρόοδος, για ένα ξεχωριστό μουσικό απόγευμα.

«Στη ζωή μας είμαστε αρκετά τυχεροί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ένα από τα πιο όμορφα και ασφαλή νησιά της γης. Αυτό το νησί μάς βοήθησε να καλλιεργήσουμε το πραγματικό νόημα της οικογένειας και της φιλίας. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε μέρος αυτής της αγάπης! Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά αυτού του νησιού ενώ απολαμβάνουμε καλή μουσική με ανθρώπους που αγαπάμε. Η έναρξη αυτού του έργου εμπνεύστηκε από την ομάδα, στη μέση των πρωτοφανών συνθηκών σε όλο τον κόσμο, που επέφερε η πανδημία του Covid-19. Ο κύριος στόχος είναι να διαδώσουμε θετική ενέργεια, παρέχοντας ζωντανές μουσικές ερμηνείες από τοπικούς DJs, με κάθε εκδήλωση να πραγματοποιείται σε διαφορετικές και προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες του νησιού», σημειώνει η ομάδα Sunset n’ Friends.

Όσο για τον DJ Pazzi,ο DJ βρίσκεται σχεδόν 10 χρόνια στη μουσική σκηνή, και το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο με το χορό, τη λάμψη και τη διασκέδαση. Με ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, οι αμφιλεγόμενες επιλογές του είναι η δική του "θεραπεία".

Απολαύστε αυτό το μουσικό ταξίδι που γίνεται αποκλειστικά για τους Sunsets n ’Friends από έναν από τον επικεφαλής honchos των Peculiar Gatherings, Pazzi.

FB: https://www.facebook.com/listentopazzi
Instagram - https://www.instagram.com/listentopazzi
Soundcloud - https://soundcloud.com/listentopazzi

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close