Shopping , News

Unordinary Muse, ένα μοναδικό e-shop με ξεχωριστά αλλά προσιτά κοσμήματα

Ό,τι χρειάζεται κάθε γυναίκα...

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2021

Το Unordinary Muse είναι ένα online shop φτιαγμένο με πολλή αγάπη για κάθε an ordinary και ταυτόχρονα un-ordinary γυναίκα. Είναι ένα λογοπαίγνιο που υπογραμμίζει το πόσο ξεχωριστός είναι ο καθένας μας μέσα στην απλότητα μιας συνηθισμένης καθημερινότητας.

Αυτή ακριβώς είναι και η βασική φιλοσοφία του brand, η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή χωρίς αυτό να την αποκλείει από το να είναι παράλληλα και μια καθημερινή-ordinary γυναίκα με υποχρεώσεις, έγνοιες, όνειρα , όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. 

Όλες αυτές λοιπόν οι σύγχρονες μούσες της καθημερινότητας μας, γυναίκες που γνώρισα μέσα στην προσωπική αλλά και μέσα από την επαγγελματική μου πορεία ως στυλίστρια, αποτέλεσαν και αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Κάθε ένας από εμάς μπορεί και οφείλει να γίνεται μούσα, να γίνεται έμπνευση για τους άλλους μέσα από τη μοναδικότητα του.

Το Unordinary Muse αγκαλιάζει και αναδεικνύει την ξεχωριστή και πολυδιάστατη προσωπικότητα κάθε γυναίκας, μέσα από συλλογές προσεκτικά επιλεγμένων ασημένιων κοσμημάτων και faux bijoux που στόχο έχουν να δώσουν «εργαλεία» στη σύγχρονη γυναίκα για να εκφραστεί και να βγάλει προς τα έξω την προσωπικότητα και την εκάστοτε διάθεσή της.

Η συλλογή Θάλεια, ξεχωρίζει για τις απλές φόρμες και την αρχιτεκτονική δομή της και είναι μια ωδή στη σύγχρονη γυναίκα. Η Ευτέρπη, από την άλλη, λατρεύει τη μουσική και τα parties και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την πιο glamorous συλλογή μας, η Ερατώ απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το modern chic ύφος και τέλος, η Κλειώ δηλώνει δυναμικά παρόν με chunky αλυσίδες και ροκ διάθεση.

Τα sterling silver και gold plated κομμάτια της συλλογής μας υπογραμμίζουν τη διαχρονική και πάντα σύγχρονη μαγευτική επίδραση της μόδας στην καθημερινότητα μας.

Μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το online μας κατάστημα στο www.unordinarymuse.com ή να μας βρει μέσω των λογαριασμών μας σε facebook και Instagram.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close